Εορταστική κλήρωση 2011

To μεγάλο μας δώρο της χρονιάς, όπως πάντοτε... πλήρες!

Οι καλές παραδόσεις... καλό είναι να τηρούνται ανεξαρτήτως συνθηκών, σωστά; Σωστά, γι' αυτό και το Αθηνόραμα Digital διοργανώνει - για τρίτη συνεχή χρονιά - τη μεγάλη του εορταστική κλήρωση. Όπως και τις περασμένες χρονιές, στόχος μας ήταν να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο "πακέτο" ψηφιακής διασκέδασης για όλη την οικογένεια, με τηλεόραση, σετ home cinema, PlayStation3, ταινίες και games. Και είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε και φέτος ακριβώς αυτό, για έναν αληθινά... υπερτυχερό ή υπερτυχερή!

Έχουμε και λέμε, λοιπόν: ο νικητής ή νικήτρια της μεγάλης μας κλήρωσης έχει να λαβαίνει μία τηλεόραση Sony ΗX720 (μοντέλο 46 ιντσών και βεβαίως 3D), ένα σύστημα home cinema Sony BDV-E880 (από τα καλύτερα εξοπλισμένα της και βεβαίως 3D), καθώς και ένα PlayStation3 (στην έκδοση με σκληρό δίσκο των 320 GB και συνοδευόμενο από το κορυφαίο Uncharted 3). Τα δώρα είναι προσφορά της Sony Hellas, την οποία ευχαριστούμε - και είμαστε βέβαιοι πως θα ευχαριστεί κι ο νικητής ή η νικήτρια, συχνά!

Όπως και στο παρελθόν, μάλιστα, έτσι και φέτος η Sony Pictures Home Entertainment προσφέρει 10 από τις καλύτερές της πρόσφατες κυκλοφορίες, όλες σε Blu-ray ώστε ο νικητής ή η νικήτρια να απολαύσει το νέο του home cinema στο μέγιστο. Οι δέκα ταινίες είναι οι Fast and Furious 5, Despicable Me, Fright Night, Smurfs, Bad Teacher, Jurassic BD trilogy, Lion King, Friends with Benefits, Crimson Tide και Scarface: από σύγχρονες κομεντί και top κινούμενα σχέδια, μέχρι περιπέτειες και μεγάλες στιγμές του παγκόσμιου σινεμά, η προσφορά της Sony Pictures Home Entertainment αληθινά προσφέρει κάτι για όλους!

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να λάβουν μέρος στη μεγάλη μας εορταστική κλήρωση, είναι είτε να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook, είτε να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 8/1 και οι νικητές ή νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 9/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ