Motorola Defy, για... ζωή χωρίς άγχος!

Νέο smartphone αδιάβροχο κι ανθεκτικό σε πτώσεις ή σκόνη, για χρήση σε δύσκολες συνθήκες

Μια νέα εποχή ανθεκτικών κινητών τηλεφώνων ξεκινά με το Motorola Defy, την πρώτη συσκευή καινούργιας τέτοιας σειράς που εγκαινιάζει η ιστορική κατασκευάστρια. Για το νέο αυτό smartphone η Motorola επέλεξε το Bullitt Group - παγκόσμιο, πολυβραβευμένο ηγέτη στα κινητά τηλέφωνα λειτουργίας σε δύσκολες συνθήκες - για να δημιουργήσει μια συσκευή ικανή ν' αντιμετωπίσει το άγχος της καθημερινής ζωής και των περιπετειών έξω στη φύση. Το Μotorola Defy χαρακτηρίζεται από όλα τα στοιχεία ανθεκτικότητας που χρειάζονται οι καταναλωτές με σχετικές απαιτήσεις, χωρίς να κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση, την ισχύ ή την αυτονομία της συσκευής.

Το Μotorola Defy αποδεικνύει στην πράξη την δέσμευση της Motorola να προσφέρει ουσιαστική καινοτομία σε όλους: η αντοχή του έχει εκτενώς δοκιμαστεί σε καθημερινές συνθήκες, "εκεί έξω" στην πραγματική ζωή. Είναι ένα αδιάβροχο smartphone πιστοποιημένο σύμφωνα με κορυφαία βιομηχανικά πρότυπα (IP68) και μπορεί να βυθιστεί νερό βάθους έως 1.5 μέτρο για 35 λεπτά χάρις στο περίβλημα με διπλή στεγανοποίηση που διαθέτει. Είναι επίσης ανθεκτικό σε πτώσεις από ύψος έως και 1.8 μέτρων, αλλά και πιστοποιημένο βάσει στρατιωτικών προτύπων (MIL SPEC 810H) ώστε να αντιμετωπίζει με επιτυχία θερμικά σοκ, κραδασμούς και δονήσεις.

Έρευνες καταδεικνύουν πως το 34% των καταναλωτών έχει σπάσει ή χαλάσει το smartphone του τα τελευταία τρία χρόνια - μοντέλα όπως το Μotorola Defy, λοιπόν, μπορούν εν δυνάμει να προστατεύσουν εκατομμύρια χρήστες κινητών προσφέροντας ολοκληρωμένη προστασία σε δύσκολες ή απρόβλεπτες συνθήκες. Από τις καθημερινές πτώσεις π.χ. από το τραπέζι ή από την τσέπη του κατόχου του, έως το βρέξιμο με νερό ή καφέ και την πολύωρη παραμονή στον ήλιο, το Motorola Defy θ' αντεπεξέλθει σε όλες τις συνήθεις κακουχίες στις οποίες υπόκεινται τα κινητά των δραστήριων ανθρώπων ή εκείνων που εργάζονται σε αντίξοες συνθήκες. Σε έναν κόσμο, δε, όπου η υγιεινή δεν ήταν ποτέ σημαντικότερη, η ανθεκτικότητα του Defy σημαίνει ότι πρακτικά μπορεί να το πλένει κανείς... όσο συχνά πλένει και τα χέρια του!

Η συσκευή της Motorola δεν ξεχνά και όσα οφείλει να προσφέρει ως σύγχρονο smartphone όμως. Για περισσότερο φωτεινές και λεπτομερείς φωτογραφίες, για παράδειγμα, σε οποιεσδήποτε συνθήκες στηρίζεται σε αισθητήρα των 48 Megapixels και τεχνολογία Quad Pixel, ξεχωρίζοντας συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο κινητό της κατηγορίας των ανθεκτικών και "ειδικών αποστολών". Τις φωτογραφίες αυτές μπορεί να τις απολαύσει κανείς στην ποιοτική οθόνη 6.5 ιντσών και ανάλυσης HD Plus που φέρει το ειδικό προστατευτικό γυαλί Corning Gorilla Glass Victus. Χάρις στην μεγάλη μπαταρία των 5000 mAh, εξάλλου, το Defy προσφέρει αυτονομία έως και δύο ημερών με μία φόρτιση (υποστηρίζοντας και γρήγορη φόρτιση TurboPower).

Το Motorola Defy διατίθεται σε σφυρήλατο πράσινο ή μαύρο χρώμα με κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα (διαθέτει και αποσπώμενο λουράκι ώστε να το "ασφαλίζει" κανείς στο χέρι του για μεγαλύτερη σιγουριά). Είναι διαθέσιμο ήδη και στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €329, κόστος εξαιρετικά συμφέρον για συσκευή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Το Motorola Defy είναι το smartphone που έχει σχεδιαστεί για ανθρώπους που αψηφούν όλα τα εμπόδια - και απαιτούν από το κινητό τους τηλέφωνο να... κάνει το ίδιο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ