Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Οι επιλογές μας για games, μεγάλα δώρα κάθε είδους και... όχι μόνο

Έρχονταν, έρχονταν, έρχονταν και... τώρα είναι ήδη εδώ: τα Χριστούγεννα του 2009 για πολλούς ξεκίνησαν από χθες, για μας σήμερα και τις επόμενες ημέρες όλοι - ή σχεδόν όλοι! - θα έχουμε την ευκαιρία για μερικές ανάσες και μερικές ώρες διασκέδασης παραπάνω απ' ότι συνήθως. Το αθηνόραμαdigital.gr θα εκμεταλλευτεί επίσης αυτές τις ώρες δεόντως, όχι όμως πριν δώσει τις ευχές του και υπενθυμίσει στο κοινό του μερικά από εκείνα που αξίζει να βρουν στις σελίδες του.

Πρώτα απ' όλα, έχουμε τις εορταστικές κληρώσεις μας, έξι τον αριθμό. Η μεγαλύτερη και πιο σημαντική βέβαια είναι αυτή του ολοκληρωμένου συστήματος ψηφιακής διασκέδασης της Sony Hellas και της Sony Pictures Home Entertainment Hellas. Οι αφοσιωμένοι gamers όμως δεν θα πρέπει να παραβλέψουν την κλήρωση του Xbox 360 Holiday Value Pack (με το extra bonus που εξασφαλίσαμε γι' αυτό), ενώ οι φίλοι και οι φίλες που ενδιαφέρονται για την ψηφιακή φωτογραφία πιθανώς έχουν ήδη συμμετάσχει στην κλήρωση για την ολοκαίνουργια DSLR της Sony, την Alpha A500 (αν όχι... κλικ αμέσως!). Kληρώσεις έχουμε διοργανώσει, άλλωστε, τόσο για τους κατόχους PC - που σίγουρα ενδιαφέρονται να προσθέσουν περιφερειακά στους Η/Υ τους ή να εγκαταστήσουν σε αυτά τα απίθανα Windows 7 - όσο και για τους κατόχους PlayStation3, που σίγουρα δεν θα έλεγαν όχι σε μια κινηματογραφική περιπέτεια επιπέδου Uncharted 2!

Οι φίλοι των video games γενικώς, άλλωστε, έχουν πάρα πολύ καλές επιλογές φέτος για να επενδύσουν τα χρήματά τους και το χρόνο τους. Από τις δεκάδες παραγωγές έχουμε ξεχωρίσει φέτος το Uncharted 2 (που είναι κατά τη γνώμη του αθηνόραμαdigitral.gr και επισήμως το Video Game of the Year), το Assassin's Creed 2, το Call of Duty Modern Warfare 2, το Forza MotorSport 3 και το DJ Hero. Είναι και τα πέντε εξαιρετικά και προτείνονται ανεπιφύλακτα στους κατόχους των φορμά που καλύπτουν. Όλοι οι λόγοι για τις επιλογές μας βρίσκονται στα links των αντίστοιχων παρουσιάσεων.

Οι φίλους και τις φίλες που έχουν λίγο περισσότερο χρόνο στη διάθεσή τους πιθανώς θα ενδιαφέρονταν να πληροφορηθούν τόσο για τα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας της Sony (υπάρχει ακόμη χρόνος συμμετοχής... οι γιορτές προσφέρονται για ευρηματικές φωτογραφίες!), όσο και για το πιο ποθητό laptop της φετινής εορταστικής περιόδου, το Vaio X (αν συνεισφέρει όλη η παρέα... είναι το ιδανικό δώρο για Netaddicts!). Tα extras των Blu-ray, τα Windows 7 και τα δύο νέα PlayStation, το φορητό και το οικιακό, είναι επίσης ενδιαφέροντα, hot θέματα για την εορταστική - και παραπέρα - περίοδο.

Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε αυτέ τις μέρες, ευχόμαστε να περάσετε πολύ, πολύ όμορφα - εμείς θα επιστρέψουμε την επόμενη εβδομάδα, με τα καλύτερα του 2009 και την ανάδειξη των νικητών κάθε κλήρωσης. Χρόνια πολλά σε όλους!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ