Εορταστικά δώρα; Σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ, όλα εκεί!

Τεχνολογικές προσφορές για κάθε ανάγκη και προτίμηση, αλλά και απίθανα δώρα φέτος σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE

Η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η... καλύτερη δικαιολογία για ν' αγοράσουμε δώρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα ή να αξιοποιήσουμε ενδιαφέρουσες εορταστικές προσφορές - και τόσο η COSMOTE, όσο και o ΓΕΡΜΑΝΟΣ έχουν για ακόμη χρονιά συγκεντρώσει ξεχωριστές προτάσεις δώρων σε ελκυστικές τιμές, ώστε οι καταναλωτές να έχουν ποιοτικές επιλογές σε πολλές κατηγορίες προϊόντων τεχνολογίας. Οι προσφορές αυτές περιλαμβάνουν smartphones, tablets, laptops, smartwatches, τηλεοράσεις, gadgets και αξεσουάρ, φθηνότερα από ποτέ.

Τις εορταστικές αυτές προσφορές οι καταναλωτές μπορούν να αξιοποιήσουν τόσο στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, όσο και online στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr έως και τις 31 Δεκεμβρίου. Για ακόμα μεγαλύτερο όφελος, κάνοντας αγορές με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο ανταποδοτικό της πρόγραμμα οι καταναλωτές κερδίζουν 10% €πιστροφή μέσα από το €πιστροφή App ή 20% €πιστροφή για αγορές που γίνονται μέσω digital wallet. Επιπλέον, ειδικά για φέτος, με κάθε αγορά smartphone ή tablet αξίας €300 και άνω οι καταναλωτές λαμβάνουν ως δώρο ασφάλεια συσκευής που τους καλύπτει για 12 μήνες.

Ψάχνοντας δώρα και για τους δικούς μας ανθρώπους βρήκαμε στα www.cosmote.gr και www.germanos.gr πολλές προτάσεις για όλους. Η σύζυγος θέλει εδώ και καιρό νέο κινητό γιατί το υπάρχον έχει πια μικρή οθόνη για τα σημερινά δεδομένα; Το iPhone XR 64GB ή το iPhone 11 256GB με οθόνη 6.1 ιντσών στα €389 ή στα €689 αντίστοιχα θα την καλύψουν απόλυτα. Ο μεγάλος γιος ασχολείται σοβαρά με το άθλημά του και ζητά ένα smartwatch που θα τον βοηθήσει στις επιδόσεις του; Το εντυπωσιακό Huawei Watch GT 2 στα €149 όχι μόνο είναι ιδανικό γι' αυτόν, αλλά συνοδεύεται και από ετήσια συνδρομή στην υπηρεσία The Coach, την πρώτη ελληνική online του είδους της.

Η μικρότερη κόρη γκρινιάζει καθημερινά γιατί θέλει να παρακολουθεί YouTube ή Netflix στο laptop, αλλά το... "έχει πάρει αγκαζέ" ο μικρός γιος για τα μαθήματα; Ένα tablet όπως το Lenovo Tab M10 HD με μόλις €119 θα τής προσφέρει αυτά και πολλά περισσότερα. Α, και για τον κολλητό που παραπονιέται συνέχεια πως "δεν έχει καλό Internet" σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού; Το Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro με μόλις €14.90 θα... λύσει το πρόβλημά του μια για πάντα. Ε, να μην πάρεις όμως κάτι και για σένα; Τα AirPods 2 της Apple, με τον γνωστό τους ήχο υψηλής ποιότητας και την μεγάλη αυτονομία, μπορείς να τα αποκτήσεις για πρώτη φορά με μόλις €129!

Στο πλαίσιο των εορτών, μάλιστα, η COSMOTE προσφέρει ως δώρο σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδρομητές της δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό αλλά και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό - για πρώτη φορά - για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες. Το δώρο μπορεί να ενεργοποιηθεί έως και τις 2/1/2022 με όλους τους γνωστούς τρόπους και τον ευκολότερο (απευθείας μέσα από τα apps My COSMOTE ή WHAT’S UP). Στο ίδιο εορταστικό πλαίσιο όλοι οι συνδρομητές σταθερής και κινητής COSMOTE μπορούν να λάβουν 30% επιστροφή σε BOX πόντους για τρεις παραγγελίες και να κερδίσουν στις επόμενες παραγγελίες τους μέσω BOX έως και 7€ έκπτωση ανά παραγγελία (και πάλι έως τις 2/1/2022). Περισσότερες πληροφορίες και για τα δύο δώρα στην σχετική σελίδα της COSMOTE και... καλές γιορτές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ