COSMOTE Neo: κινητή τηλεφωνία, μα όχι όπως την ήξερες!

Όλα εύκολα και γρήγορα από το smartphone σου, με περισσότερες επιλογές και ευελιξία από ποτέ

Εγγραφή σε υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας με επίσκεψη σε κατάστημα...; Λογαριασμοί σε χαρτί...; Τηλέφωνα για εξυπηρέτηση από σταθερό σε τηλεφωνικό κέντρο...; Αλλαγή πακέτου χρήσης με αίτημα ή, ακόμη χειρότερα, με αίτηση...; Ένα βήμα πριν από το 2022; Ούτε καν! Έχεις πλέον συνηθίσει να κάνεις τα πάντα με το smartphone σου και ξέρεις πολύ καλά πως δεν χρειάζεται να στηρίζεσαι στους παλιούς τρόπους για να κάνεις πράγματα που σχετίζονται άμεσα με την τεχνολογία. Ξέρεις, επίσης, πως ακολουθώντας διαχείριση αποκλειστικά ψηφιακή για προϊόντα και υπηρεσίες, έχεις συνήθως πιο πολλές επιλογές και ευελιξία. Έτσι δεν είναι; Ε, ναι!

Όλα αυτά τα γνωρίζει και η COSMOTE, γι' αυτό σχεδίασε για ανθρώπους ακριβώς όπως εσύ το πρώτο αληθινά ψηφιακό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα: το COSMOTE Neo. Είναι ψηφιακό αποκλειστικά και... κυριολεκτικά, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα: την εγγραφή την κάνεις στο κινητό, την ταυτοποίηση στο κινητό, τις παροχές που χρειάζεσαι και το κόστος που θέλεις τα ορίζεις στο κινητό, την πληρωμή του παγίου την κάνεις στο κινητό, όλα στο κινητό με τρόπο γρήγορο και απλό. Ακόμη και την βοήθεια ή τεχνική υποστήριξη που ίσως χρειαστείς για ο,τιδήποτε, την λαμβάνεις μέσα από το ΜY COSMOTE app... ναι, προφανώς στο κινητό σου!

Όντας αμιγώς ψηφιακή υπηρεσία, άλλωστε, το COSMOTE Neo σού παρέχει την ευελιξία και την ελευθερία που προτιμάς στην διαχείριση της επικοινωνίας σου. Ορίζεις αρχικά πόσα λεπτά ομιλίας, δεδομένα προς κατανάλωση και SMS χρειάζεσαι. Αν διαπιστώσεις αργότερα πως θέλεις λιγότερα ή πιο πολλά για οποιοδήποτε από τα τρία (ή και τα τρία!), κάνεις την σχετική αλλαγή μέσα από το MY COSMOTE app με λίγα μόνο tap και ισχύει από τον επόμενο μήνα χρήσης. Μπορείς, αν χρειαστεί, ακόμη και να διακόψεις το πλάνο χρήσης σου οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς πρόσθετες χρεώσεις ή "ποινή" και επίσης ανά πάσα στιγμή να το ενεργοποιήσεις το ίδιο εύκολα.

Καμία σχέση με τις παλιές χρονοβόρες διαδικασίες, κοινώς: με λίγα tap στο smartphone, έχεις την κινητή σου ακριβώς όπως την θέλεις, ακόμη και από τον έναν μήνα στον άλλον, ακόμη και στο... on/off πρακτικά. Ποτέ άλλοτε δεν έχει γίνει διαθέσιμο στην χώρα μας πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας τόσο ευέλικτο και τόσο απαλλαγμένο από δεσμεύσεις για τον χρήστη του όσο το COSMOTE Neo - ακριβώς επειδή είναι αληθινά ψηφιακό και "ζει" αποκλειστικά στο κινητό σου.

Αυτόν τον καιρό, μάλιστα, η COSMOTE - για να καλωσορίσει τους καταναλωτές που θα εγγραφούν ως νέοι συνδρομητές στο COSMOTE Neo ή θα μεταβούν σε αυτό από χρήση καρτοκινητού ή και από άλλο δίκτυο τηλεφωνίας - προσφέρει δώρο... εντυπωσιακό: 100 ολόκληρα GB δεδομένων προς κατανάλωση, εντελώς δωρεάν, για το διάστημα των πρώτων 12 μηνών χρήσης του νέου της προγράμματος. Τα οποία 100 GB θα είσαι φυσικά σε θέση να ελέγχεις μέσα από το MY COSMOTE app.

Αν αυτό που θέλεις περισσότερο από την καθημερινή επικοινωνία σου είναι η ελευθερία από διαδικασίες και περιορισμούς - αλλά και σε κόστος που επίσης μπορείς να ελέγχεις - το COSMOTE Neo είναι το καινούργιο πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας που μπορεί να σού προσφέρει όλα αυτά και... όχι μόνο! Περισσότερα γι' αυτό μπορείς να μάθεις στο ειδικό website της COSMOTE όπου βρίσκεται κάθε σχετική πληροφορία, καθώς και λίστα ερωτήσεων/απαντήσεων για κάθε σου απορία. Έτσι κι αλλιώς θα τα βρεις κι εσύ, δεν ανησυχούμε. Εννοείται με το κινητό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ