Αξεσουάρ: τα... απαραίτητα για καλοκαίρι

Προσέχουμε για να έχουμε - αυτονομία, χώρο και... σώα τα gadget μας

Το μεγαλύτερο τμήμα του καταναλωτικού κοινού θεωρεί πως με την αγορά της ψηφιακής φωτογραφικής που επέλεξε έχει... "κλείσει" με το όλο ζήτημα, η αλήθεια όμως είναι, χμ, πιθανώς διαφορετική! Ένα ποσοστό των χρηστών όντως δεν θα χρειαστεί τίποτε περισσότερο απ' όσα περιείχε η συσκευασία της ψηφιακής, ένα άλλο όμως θα χρειαστεί μερικά αξεσουάρ και περιφερειακά παραπάνω αν σκοπεύει ν' αξιοποιήσει το νέο του απόκτημα στο maximum. Ορίστε τα δημοφιλέστερα από αυτά τα "συμπληρωματικά" μεν, ενίοτε όχι λιγότερο σημαντικά δε!

Θήκη προστασίας/τσάντα μεταφοράς

Το απλό και προφανές - κι όμως, παραμένει εκπληκτικό το πόσος πολύς κόσμος (αρχικά τουλάχιστον) δεν αγοράζει θήκη προστασίας για τις "τσέπης" ή τις "υβριδικές", τσάντα μεταφοράς για τις "υπερεστίασης" ή τις "μεγάλες". Μετά την πρώτη... πτώση των πρώτων ή τη σκόνη και την άμμο στο φακό των δεύτερων, βέβαια, οι περισσότεροι φροντίζουν. Γιατί δεν το φροντίζετε από την αρχή, λοιπόν; Είναι βέβαιο ότι το κόστος τους θα είναι υποδεκαπλάσιο (το πολύ) του κόστους της ίδιας της ψηφιακής φωτογραφικής, ενώ μια θήκη ή μια τσάντα χρησιμεύει και για τη μεταφορά άλλων σχετικών αξεσουάρ. Προσέχουμε, για να... έχουμε!

Ανταλλακτική μπαταρία

Ναι, το πιο μεγάλο ποσοστό του κοινού σπάνια εξαντλεί πια την μπαταρία μιας ψηφιακής φωτογραφικής... σε μία εξόρμηση: συνήθως έχει την ευκαιρία κάποια στιγμή μέσα στη μέρα να γυρίσει σε παροχή ρεύματος και να φορτίσει τη μπαταρία. Ένα άλλο ποσοστό του κοινού, ωστόσο, "μένει εκτός" για όλη τη μέρα, ενώ ένα άλλο συλλαμβάνει και αρκετά video clip με την ψηφιακή φωτογραφική του (η κινούμενη εικόνα και ο ήχος καταναλώνουν σημαντικά πιο πολλή ενέργεια όταν αποθηκεύονται). Μία δεύτερη μπαταρία - που έχουμε φορτίσει από πριν - επιτρέπει να συνεχίσουμε να φωτογραφίζουμε ή να βιντεοσκοπούμε όταν η αρχική μπαταρία εξαντληθεί. Όσοι την χρειάζονται, απλώς... τη χρειάζονται!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ