Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1)

 Για αυτή την εβδομάδα ψάξαμε και βρήκαμε προτάσεις για μπαρότσαρκα που θα σας κρατήσουν ζεσταμένους και δεν θα μετανιώσετε που πήρατε την μεγάλη απόφαση να διαβείτε την πόρτα του σπιτιού σας.

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1)

Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά η παγωνιά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα μας κρατήσει μέσα. Άλλωστε, τα μπαρ της Αθήνας ξέρουν να κάνουν την ατμόσφαιρα ζεστή και χουχουλιάρικη και τις χειμερινές nightlife εξορμήσεις μας να αποκτούν νόημα, όταν μας δελεάζουν με ιδιαίτερα live και πάρτι που δεν μπορούμε να χάσουμε. Για αυτή την εβδομάδα ψάξαμε και βρήκαμε προτάσεις για μπαρότσαρκα που θα σας κρατήσουν ζεσταμένους και δεν θα μετανιώσετε που πήρατε την μεγάλη απόφαση να διαβείτε την πόρτα του σπιτιού σας.

Οι «The Halay Lamba» live στο Ραμόν

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1) - εικόνα 1

Το μουσικό σχήμα από την Πάτρα θα βρεθεί στο «Ραμόν» την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου σε ένα πολλά υποσχόμενο live, λίγο πριν την παρουσίαση του νέου τους δίσκου στις 30 Ιανουαρίου. Θα ακούσετε ρυθμούς και μελωδίες από την ανατολή να παντρεύονται με beat και groove στοιχεία από σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Οι παραδοσιακές μελωδίες από τον αραβικό κόσμο και την Τουρκία που αποδίδονται αριστοτεχνικά από το ούτι, πλαισιώνονται από το cajon, λούπες και εφέ από το ηλεκτρικό μπάσο και μετατρέπονται σε ένα έθνικ breakbeat ήχο.

i Σπύρου Μερκούρη 22 Α, Παγκράτι

«The Boy» Dj set στο χειμερινό μπαρ του Bios

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1) - εικόνα 2

Το χειμερινό μπαρ της ταράτσας του Bios φιλοξενεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο εκλεκτά dj sets από τους καλύτερους dj της πόλης. Αυτή την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου τα decks θα αναλάβει ο «The Boy», που όσοι αγαπούν τη hip hop πίνουν νερό στο όνομα του. Ετοιμαστείτε για πολύ χορό σε hip hop και trap ήχους, που θα επιλέγει ειδικά για την βραδιά ο βραβευμένος dj και φυσικά την μοναδική θέα από την ταράτσα του Bios.

i Ώρα έναρξης: 22:30 | Eίσοδος ελεύθερη.

Disco Freaks party στο Salon de Bricolage

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1) - εικόνα 3

Αυτή την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου αν έχετε όρεξη για χορό, αλλά και για πολύ γέλιο, τότε να πάτε στο «Salon de Bricolage», για ένα θεματικό πάρτι όπου θα ακούσετε όλες τις disco επιτυχίες. Το event επιτάσσει και ειδικό dress code, οπότε ψάξτε στις ντουλάπες σας για ό,τι πιο λαμπερό, λαμέ και περίεργο σύνολο έχετε και προβάρετε φιγούρες για χορό κάτω από την ντισκομπάλα.

i Αμερικής 2, Αθήνα | Είσοδος ελεύθερη.

Κουβανέζικη jazz με τον Yoel Soto στο Jazzet

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1) - εικόνα 4

Στο ναό της jazz στο Χαϊδάρι το Σάββατο 12 Ιανουαρίου θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον κουβανό μπασίστα, συνθέτη και ποιητή Yoel Soto, που θα παρουσιάσει το νέο του project «Beyond Clave», με την σύμπραξη τριών κορυφαίων μουσικών την jazz σκηνής. Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι στην εξωτική Κούβα και αφεθείτε στη μίξη ρυθμών όπως, Cha cha, Rumba, Son, Danzon και Ballad σε συνδυασμό με τις λυρικές μελωδίες και τους στίχους του Yoel Soto.

i Τηλ.κρατήσεων: 2105815626 | Είσοδος: € 5.

Swing and Roll με τους «Jitterbugs» στο Tiki bar Athens

Ξενυχτάμε | The Boy ή Disco Freaks; (9-15/1) - εικόνα 5

Το πιο εξωτικό μπαρ του Κουκακίου έχει βαλθεί να μας χορεύει από νωρίς με τα «Swing and Roll afternoons» που διοργανώνει κάθε Κυριακή. Αυτή την εβδομάδα, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, καλεσμένοι του είναι οι μοναδικοί «Jitterbugs», σε ένα live που υπόσχεται να λιώσουν οι σόλες των παπουτσιών σας. Το δυναμικό τρίο θα ξεκινήσει από τις 20:00 και θα σας χορέψει με αυθεντικούς ρετρό rock n’ roll ρυθμούς της δεκαετίας του ’50.

Περισσότερες πληροφορίες

Bios Bar

Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84, κέντρο
  • Bars

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.