To «It’s Bingo Time!» επιστρέφει στο «Bios»

Το παιχνίδι – εμπειρία του Ηλία Φραγκούλη εγκαινιάζει την πέμπτη του σεζόν επιστρέφοντας στο φιλόξενο ισόγειο της οδού Πειραιώς, κάνοντας Bingo με #1 hits των μουσικών charts και του κινηματογραφικού box-office από τη δεκαετία του ’60 μέχρι σήμερα.

To «It’s Bingo Time!» επιστρέφει στο «Bios»

Το παιχνίδι – εμπειρία του Ηλία Φραγκούλη επιστρέφει για την πέμπτη του σεζόν, κάνοντας ποδαρικό με #1 hits το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, σταθερά στο φιλόξενο ισόγειο του «Bios». Ως sampler των παιχνιδιών του επερχόμενου χειμώνα, στο πρώτο «It’s Bingo Time!» της σεζόν, τραγούδια που κατέκτησαν την κορυφή των charts από τα ’60s έως και το σήμερα, αλλά και κομμάτια από κινηματογραφικές ταινίες που πρώτευσαν στο box-office της χρονιάς που διανεμήθηκαν, γίνονται η αφορμή για το μουσικό πανδαιμόνιο ενός απ’ τα πιο πετυχημένα θεματικά parties των τελευταίων ετών στην Αθήνα.

Με μια βραδιά γεμάτη επιτυχίες, movie trivia και karaoke σαματά, αλλά κι ατέλειωτο, αγνό κι ατόφιο fun στην ημερήσια διάταξη, οι παίκτες προμηθεύονται (ανά παρτίδα) διαφορετικές μεταξύ τους κάρτες με ονόματα καλλιτεχνών και συγκροτημάτων ή τίτλους κινηματογραφικών ταινιών και ακούγοντας ένα audio απόσπασμα, προσπαθούν να αντιστοιχίσουν τα τετραγωνάκια τους με τα hits που ξεχύνονται από τα ηχεία, με απόλυτο στόχο το πολυπόθητο ουρλιαχτό ενός πετυχημένου Bingo! Τα δώρα… αλκοολισμού ή τα διάφορα (γνωστά στους «βετεράνους») αντικείμενα καθημερινής χρήσης (γέλια στο βάθος) και τα movie gadgets είναι μονάχα ένα μικρό bonus μπροστά στην όλη εμπειρία ενός παιχνιδιού που αφήνει τους παίκτες του… άφωνους, με όλες τις σημασίες της λέξης - απλά, πρέπει να το παίξεις για να το πιστέψεις!

iΈναρξη στις 10.30μ.μ., συνίστανται κρατήσεις στο 210 3425335.

Περισσότερες πληροφορίες

Bios Bar

Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.