Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα;

Τέσσερα δυνατά party spots της πόλης μεταφέρουν την δράση στις ταράτσες τους με uptempo μουσικές, απίστευτη θέα, cocktails και ποτά κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα;

Τέσσερα δυνατά party spots της πόλης μεταφέρουν την δράση στις ταράτσες τους με up tempo μουσικές, απίστευτη θέα, cocktails και drinks κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό.

Κάθε βράδυ κι άλλο πάρτι στην Πλατεία Κλαυθμώνος

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα; - εικόνα 1

Η ταράτσα του «Χοροστασίου» έκανε πρεμιέρα στις αρχές Μαΐου και σας υποδέχεται καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 5μ.μ. για χαλαρά drinks, ενώ τα βράδια γνωστοί djs και μουσικοί παραγωγοί της πόλης εναλλάσσονται στα decks. Σχεδόν κάθε Τρίτη και για όλο το καλοκαίρι τις μουσικές επιλέγει ο «Blue Lagoon», τις Τετάρτες η Γιώτα Κοτσέτα από το «Kosmos fm» αναλαμβάνει να σας γυρίσει σε όλο τον πλανήτη με τις μουσικές της, οι Παρασκευές ανήκουν δικαιωματικά στον Dj Spector από το «Radio Pepper», ενώ τα Σάββατα η Matina Sous Peau γεμίζει ρυθμούς και γενναία beats την ταράτσα.

Η πιο urban culture ταράτσα της πόλης

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα; - εικόνα 2

Από την Πέμπτη 16/5 μπορείτε να απολαμβάνετε τη θέα στην ταράτσα του «Bios», το οποίο ξεκινά δυναμικά με τρία μεγάλα πάρτι που θα συζητηθούν. Πρώτο και καλύτερο το μεγάλο opening party της Πέμπτης, με δυνατά dj sets από τον «Bad Spencer» και τις «Fantasy», θα σημάνει την έναρξη μιας συναρπαστικής σεζόν. Το Σάββατο 18/5 ένα «Almost full moon party» είναι ότι πρέπει για μια ειδυλλιακή βραδιά με δροσερά κοκτέιλ, φίνα μουσική από τους «Canadian Tuxedos» και ατελείωτο άραγμα στις σεζλόνγκ. Τέλος, την Κυριακή 19/5, μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, η «Entropia Records» κάνει την δική της προεκλογική συγκέντρωση στην ταράτσα του «Bios», όπου 8 εγχώριοι djs θα επιδοθούν σε ένα δημοκρατικά μυσταγωγικό σετ που θα ξεκινήσει από νωρίς το μεσημέρι και θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ. Στον χώρο θα λειτουργεί από νωρίς και pop up δισκοπωλείο με πολυσυλλεκτικό στοκ βινυλίων.

Rock ‘n’ roll με θέα στο Γκάζι

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα; - εικόνα 3

Η ροκ ταράτσα του «White Noise» επέστρεψε πριν μερικές μέρες εμφανώς ανανεωμένη και σας υποδέχεται από Τετάρτη έως Κυριακή για ατελείωτα headbanging με μαγευτική θέα στην πόλη. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις μουσικές βρίσκεται ο «Bazinga» με επιλογές από όλο το φάσμα της rock, αλλά και καλοκαιρινά περάσματα από reggae και dub, ενώ προβλέπονται και βραδιές με επιλεγμένα μουσικά αφιερώματα και special events. Συγκεκριμένα, αυτή την Πέμπτη 16/5 στις 9μ.μ. ετοιμάζεται ένα ταρατσάτο κωμικό σόου με τους ξεκαρδιστικούς «ΝαίΚούλΈκλεισε».

Η πιο ανεπιτήδευτη ταράτσα στο κέντρο

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε ταράτσα; - εικόνα 4

Σε δύο εβδομάδες περίπου ανοίγει η cool ταράτσα του «Romantso», η οποία φιλοξενεί μερικά από τα πιο ωραία πάρτι του καλοκαιριού. Το Σάββατο 1/6 θα γίνει η αρχή με το rooftop opening party, το πρώτο από τα πολλά απογεύματα του καλοκαιριού που θα ακολουθήσουν, με ένα 12ωρο event που θα εκτείνεται σε 3 stages και θα ξεκινήσει νωρίς το απόγευμα στην ταράτσα με early drinks, μπίρες και κοκτέιλ και θα συνεχιστεί στα ενδότερα του «Romantso».


Περισσότερες πληροφορίες

Χοροστάσιον

Σκουλενίου 2 (1ος όροφος), Πλ. Κλαυθμώνος
  • Bars

Bios Bar

Σαλαμίνος 13 & Πειραιώς 84, κέντρο
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Βινιέτες Τεχνών - City life

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.