Schweppes Sunset Soirees: Τις Πέμπτες δίνουμε ραντεβού στο "Black Duck Garden"

Η νέα σειρά sunset events του Schweppes, σε συνεργασία με το Αθηνόραμα, συνεχίζεται με ξεχωριστά cocktails και μουσικές επιλογές από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best 92.6.

Schweppes Sunset Soiree

Η δροσερή όαση του "Black Duck Garden" φιλοξένησε την Πέμπτη 29 Ιουνίου το δεύτερο Schweppes Sunset Soiree  σε μια ξεχωριστή βραδιά με ακόμη πιο ανεβασμένη διάθεση και δημιουργικά cocktails εμπνευσμένα από τo Schweppes.  Απολαύσαμε τις δημιουργικές προτάσεις της έμπειρης ομάδας bartenders με επικεφαλής την ταλαντούχα bar consultant και Brand Ambassador του Schweppes Μαίρη Ταλαιπώρου και δοκιμάσαμε τα πιάτα του ειδικά διαμορφωμένου για τα Schweppes Sunset Soirees μενού της κουζίνας του "Black Duck Garden". 

Schweppes Sunset Soiree

Από την άκρως καλοκαιρινή cocktail list δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα πιο iconic καλοκαιρινά cocktails, η "Paloma Sunset", ούτε μια εναλλακτική πρόταση στο κλασικό τζιν- τόνικ σαν "Paradise is Lemonade". Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τις signature επιλογές "Viejo Amargo" και το mocktail "Strawberry Smash" με φρέσκες φράουλες, για όσους θέλουν την απόλαυση χωρίς το αλκοόλ. Στα decks της "Μαύρης Πάπιας" βρέθηκε ο Βαγγέλης Σαρηγιάννης του Best 92.6, ο οποίος επιμελήθηκε τη μουσική της βραδιάς με ένα upbeat, καλοκαιρινό set. Το καθιερωμένο πλέον sunset ραντεβού μας με το Schweppes ανανεώνεται για τις επόμενες Πέμπτες με τις παραγωγούς του Best Κατερίνα Ανταλουδάκη (6/7) και Νάντια Δρακούλα (13/7) να βάζουν τις μουσικές και το Schweppes να βάζει την έμπνευση στο ποτήρι!

Ανακάλυψε τον μοναδικό κόσμο εμπειριών του Schweppes εδώ.  
The Black Duck Garden | Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, 10561, Αθήνα | 2103252396 | Instagram

Schweppes Sunset Soiree

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Black Duck Garden

Παπαρρηγοπούλου 5-7, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.