Schweppes Sunset Soirees στο "Black Duck Garden"

Το Αθηνόραμα συναντά τον Best 92.6 στον μαγικό κήπο της Αθήνας για ξεχωριστές στιγμές με δημιουργικά cocktails εμπνευσμένα από τo Schweppes.

Black Duck

Το Αθηνόραμα συναντά τον Best 92.6 στα Schweppes Sunset Soirees στον πιο όμορφο κήπο που θα βρεις στην καρδιά της Αθήνας. Για τέσσερις θεματικές Πέμπτες, μέχρι τα μέσα Ιουλίου, μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές με δημιουργικά cocktails εμπνευσμένα από τo Schweppes την ώρα που δύει ο ήλιος. To Schweppes μας καλεί στο "Black Duck Garden", που διατηρεί μια καταπράσινη όαση στην πλατεία Κλαυθμώνος σαν καλά φυλαγμένο μυστικό, για να πιούμε και να φάμε ακούγοντας ωραίες μουσικές. 

Black Duck

Από τα decks της "Μαύρης Πάπιας" θα περάσουν οι γνωστοί για τα εκλεκτικά sets τους, ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Best 92.6, οι οποίοι ενώνουν δυνάμεις με την music editor του Αθηνοράματος Βικτώρια Χαραλάμπους για μια σειρά δροσερών events. Αρχής γενομένης την Πέμπτη 22 Ιουνίου (8.30μ.μ.), δίνουμε ραντεβού στο bar του κήπου, όπου τις μουσικές επιλογές επιμελείται ο Θεοδόσης Μίχος. Μια έμπειρη ομάδα bartenders με επικεφαλής την ταλαντούχα bar consultant και Brand Ambassador του Schweppes Μαίρη Ταλαιπώρου προτείνει μια σειρά από γευστικά cocktails με Schweppes, που συνδυάζονται ιδανικά με το ειδικά διαμορφωμένο για τα Schweppes Sunset Soirees μενού του "Black Duck Garden".

Ανακάλυψε τον μοναδικό κόσμο εμπειριών του Schweppes εδώ
The Black Duck Garden | Ι. Παπαρρηγοπούλου 5-7, 10561, Αθήνα | 2103252396 | Instagram

Schweppes

Περισσότερες πληροφορίες

Black Duck Garden

Παπαρρηγοπούλου 5-7, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.