Ένα σχεδόν speakeasy bar στα VIP lounges της Aegean

Η haute bartending σκηνή Αθηνών και Θεσσαλονίκης δημιουργεί με μοναδικά ελληνικά αποστάγματα για την Aegean.

Mataroa Aegean Lounges

Ίσως να έχεις αντιληφθεί τι συμβαίνει με τα ελληνικά μπαρ την τελευταία δεκαετία, ίσως και όχι. Σε κάθε περίπτωση, η εν λόγω σκηνή έχει καταφέρει να ξεχωρίσει σε παγκόσμιο επίπεδο, με την πρωτεύουσα να διαθέτει πλέον μερικά από τα καλύτερα μπαρ του πλανήτη (κάποια επισήμως, κάποια άλλα όχι). Κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται από λογικό ως αυτονόητο, αν ξεκινήσουμε να αναλύουμε το θέμα με βάση μια πολύ σημαντική αρχή: Η βαριά βιομηχανία της χώρας είναι μόνο ένας πολύ συγκεκριμένος κλάδος, ο τουρισμός. Ένα από τα βασικότερα κομμάτια του είναι εκείνο της εστίασης, μέρος του οποίου είναι κατ' επέκταση και το πεδίο του μπαρ.

Μία νόστιμη ιδέα με ελληνικό touch

Όλα τα παραπάνω, φρόντισε να τα μετουσιώσει σε μία ιδιαίτερη εμπειρία η Aegean σε συνεργασία με το βραβευμένο ελληνικό Mataroa Mediterranean Dry Gin. Τα δύο δημοφιλή -το καθένα στο είδος του- brands καλούν Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες να "περάσουν μία βόλτα από το μπαρ".

Πώς ακριβώς μεταφράζεται αυτό; Ο επισκέπτης των αεροδρομίων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης μπορεί να συνδυάσει την παραμονή του στα πολυτελή VIP lounges της αεροπορικής εταιρείας με ένα πρωτότυπο γευστικό ταξίδι - ή πιο ορθά, stopover.

ΜΠΑΡ ΜΑΤΑΡΟΑ AEGEAN 2

ΜΠΑΡ ΜΑΤΑΡΟΑ AEGEAN 3

Για πέντε ολόκληρες εβδομάδες (μέχρι και τις 25 Οκτωβρίου 2022) τα lounges της Aegean φιλοξενούν δέκα δημοφιλή ελληνικά μπαρ, οι συνεργάτες των οποίων δημιουργούν τη δική τους παράδοση στην εγχώρια αλλά και τη διεθνή bartending σκηνή. Οι bartenders επιμελούνται συνταγές για μοναδικά cocktails με ελληνικό touch, τα οποία θα μπορούν να απολαύσουν οι ταξιδιώτες λίγο πριν την πτήση τους.

ΜΠΑΡ ΜΑΤΑΡΟΑ AEGEAN 1

Κοινό χαρακτηριστικό των δημιουργιών τους, οι επιλεγμένες ελληνικές πρώτες ύλες και το Mataroa Mediterranean Dry Gin, πρώτο σε πωλήσεις premium Ελληνικό gin.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
05/04/2024

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος αναβιώνει το "Studio 54" στο "Athenee"

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος φέρνει τον μύθο του νεοϋορκέζικου κλαμπ στην καρδιά της Αθήνας, για ένα one night only event

Ένα 'Μεταφυσικό' wine bar μόλις εμφανίστηκε στην πλατεία Μαβίλη

Μία καινούρια οινική γωνιά εμφανίστηκε στην πόλη, αυτή τη φορά στους χώρους του 'Metaphor Athens'.