Circus

Τρία νέα παιδιά, ο Άρης, ο Αντώνης και ο Κώστας, αποφάσισαν να ανασύρουν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια, στήνοντας ένα κουκλίστικο στέκι στη Ναβαρίνου που αντλεί την έμπνευση του από το μαγικό κόσμο του τσίρκου...joy the show!

Circus

Η ζωή είναι... τσίρκο!

Τρία νέα παιδιά, ο Άρης, ο Αντώνης και ο Κώστας, αποφάσισαν να ανασύρουν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια, στήνοντας ένα κουκλίστικο στέκι στη Ναβαρίνου που αντλεί την έμπνευση του από το μαγικό κόσμο του τσίρκου...joy the show!

Circus - εικόνα 1

Σε απόσταση αναπνοής από την πιάτσα της Σκουφά, αλλά αρκετά μακριά για να διατηρεί την αυτονομία του, το «Circus» άνοιξε τις πόρτες του πριν από δύο περίπου μήνες και έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φίλους τόσο από το χώρο του θεάτρου (ένας από τους ιδιοκτήτες είναι ηθοποιός) όσο και από θαμώνες των Εξαρχείων και του Κολωνακίου (και οι τρεις έχουν δουλέψει στο παρελθόν σε μπαράκια της περιοχής). Έστησαν έναν άκρως προσωπικό και cosy χώρο που με τη μία καταφέρνει να σου μεταδώσει ένα παρεΐστικο feeling, ενώ δεν λείπουν και τα arty ή τα παιχνιδιάρικα στοιχεία. Feel like home γωνιές (όπως το σαλονάκι με τη βιβλιοθήκη στο πατάρι αλλά και το μικρό καθιστικό στο ισόγειο μπροστά στην τζαμαρία με θέα στα δέντρα της μικρής εσωτερικής αυλής) στολίζονται με τις εξαιρετικές συρμάτινες κατασκευές (κλόουν-απλίκες, καθρέφτες και αγάλματα) του εικαστικού Κόρα και με vintage style καρέκλες. Οι αναφορές στους κλόουν είναι πολλές: από την τεράστια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το θίασο ενός τσίρκου μέχρι τα σουπλά με τις φωτογραφίες της Σοφίας Λόρεν και του Γκράουτσο (των αδελφών Μαρξ) με… μύτη κλόουν! Δεν λείπουν και τα kinky στοιχεία, όπως τα καμιτσίκια στις τουαλέτες. Τώρα που φτιάχνει ο καιρός σάς προτείνουμε να αράξετε στα εξωτερικά τραπέζια, να τυλιχτείτε στις κουβερτούλες αν κάνει ψύχρα και να απολαύσετε ένα από τα φανταστικά κοκτέιλ του «Circus» (δοκιμάστε τα mojitos, το Dolce Vita με βότκα, prosecco, σταφύλια και μέλι ή ένα Cosmo-ginger) και τις freestyle μουσικές του που παντρεύουν από indies, pop και rock μέχρι μαύρα, electronica ακόμα και ελληνικό έντεχνο. DATA

  • Θα το βρείτε ανοιχτό καθημερινά από νωρίς το πρωί, ενώ σερβίρει και φαγητό (επιλογές σε πάστα, μπρουσκέτες, σαλάτες και μαμαδίστικα πιάτα ημέρας).
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 7, το σπέσιαλ € 8, τα κοκτέιλ € 8-8,50 και οι φιάλες € 70-80.
  • Καθημερινά από τις 7 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. κάνει happy hour με τα ποτά να κοστίζουν € 6, ενώ τα Σάββατα το μεσημέρι κάνει after shopping parties. INFO

    CIRCUS Ναβαρίνου 11, Αθήνα, 2103615255.

    Σίλια Αντωνίου
    santoniou@athinorama.gr
  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

    Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

    ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
    10/05/2024