Villa Grigio 46 : Holiday drinking

Αperitivo, signature, classics cocktails με γιορτινή διάθεση και στυλ στο στέκι του Παλαιού Φαλήρου.

villa grigio 46

Η μπάρα των cocktail experts του "Villa Grigio" είναι σταθμός στο Παλαιό Φάληρο, με θαμώνες από όλη την Αθήνα, που επιλέγουν το "αδερφάκι" του φημισμένου γειτονικού "Da Bruno" για τις βραδινές –και όχι μόνο– εξόδους τους.

Την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, το aperitivo bar που έχει κερδίσει τις καρδιές των Negroni aficionados με τις δημιουργικές εκδοχές ενός από τα διασημότερα κοκτέιλ όλων των εποχών, φορά τα γιορτινά του και μας υποδέχεται με τα σέικερ να δουλεύουν στο φουλ και bar food για σοβαρό τσιμπολόγημα.

Villa Grigio 46
© Λεωνίδας Τούμπανος

Εδώ ξεκινούν από νωρίς με αρωματικά χαρμάνια καφέ, ζεστή σοκολάτα, χυμούς και χορταστικό brunch, όπου προτάσεις όπως το panino tartufato και το μοσχαρίσιο burger σπάνε ταμεία, ενώ μόλις τα φώτα της πόλης ανάβουν, στο μπαρ τα κοκτέιλ δίνουν και παίρνουν.

Οι "κλασικοί" πιθανώς να καταλήξετε σε μεταμεσονύχτιους δημιουργικούς διαλόγους με τη "Margarita", την "Paloma" ή ένα "Zombie", μπορείτε όμως να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για εορταστικές προτάσεις έξω από τα δεδομένα.

Villa Grigio

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Cocktail party με την Intercatering: Food concepts με γαστρονομική ταυτότητα

Ένα bar γίνεται το πρώτο σημείο συνάντησης, οι chefs παίρνουν θέση πίσω από τα food stations, τα πρώτα mini bites αρχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους καλεσμένους και ο χώρος αποκτά τον δικό του γαστρονομικό ρυθμό.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/09/2026

Για ένα Σαββατοκύριακο τα ελληνικά ζυθοποιεία ανοίγουν τις πόρτες τους με δωρεάν δοκιμές μπύρας

Από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Τήνο, τη Μύκονο, την Ικαρία και την Κρήτη, 13 ζυθοποιίες μάς βάζουν στα άδυτα της παραγωγής το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Στην Κυψέλη για το Athens Cocktail Market

Μία όμορφη γιορτή των cocktails στήνεται το επόμενο ΣΚ.

Δύο δυνατά events στο Κλακάζ με A Man To Pet και Uncle Chronis Tattoo x We Ride Local

Το Κλακάζ υποδέχεται ένα γεμάτο μουσική διήμερο: την Παρασκευή ο A Man To Pet για το Studio Pet, ενώ το Σάββατο το Uncle Chronis Tattoo x We Ride Local Party γεμάτο street culture σε μια ολοήμερη γιορτή.

Στο Παγκράτι μόλις ήρθε το Vin d’Alsace, το μικρότερο wine bar του κόσμου

Η Αλσατία και τα κρασιά της μάλλον χωράνε και ξεχωρίζουν σε μόλις 13 τετραγωνικά μέτρα.

Rooftop Festival: Τι θα συμβεί στις ταράτσες της Αθήνας στις 20 Σεπτεμβρίου;

Ένα πρωτότυπο και εξαιρετικά επιτυχημένο κόνσεπτ, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

13 μπαρ για λίγο ακόμη καλοκαίρι στην Αθήνα

Μερικά -παλιά και νέα- μέρη που κάνουν λίγο πιο ομαλή τη μετάβαση στην πόλη, μετά την ανάπαυλα των αυγουστιάτικων διακοπών.