12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

12 χρόνια 'Vecchio' με πάρτι στην Πετρούπολη

Στην καρδιά της Πετρούπολης, το "Vecchio" έχει δημιουργήσει το δικό του διαχρονικό μύθο χάρη στην ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του και την sui generis διακόσμησή του. Και την ασυναγώνιστη κάβα του, φυσικά - από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αττικής, κρύβει πίσω από τη βαριά ξύλινη μπάρα του μια απίθανη συλλογή από limited edition spirits.

vecchio

Vecchio

Το "Vecchio" σβήνει 12 κεράκια στην τούρτα της ζωής του και διοργανώνει ένα μοναδικό street party με υπέροχες μουσικές και cocktails για να το γιορτάσει, αυτή την Τετάρτη 10 Ιουλίου. 

Σε live performance η Καλομοίρα -μαζί της η Φωτεινή Δήμου- και special DJ sets από την Μαρία Παπιδάκη και τους Mark Angelo και King Simos.

12 χρόνια 'Vecchio'

Περισσότερες πληροφορίες

Vecchio Cafe

Γρ. Αυξεντίου 3, Πετρούπολη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.