"Vecchio": Στο κλασικό ­χωράνε όλοι

Ένα από τα πιο αυθεντικά vintage bars της Αττικής γράφει τη δική του ιστορία με μια εντυπωσιακή μπάρα γεμάτη limited edition spirits.

vecchio

Στην καρδιά της Πετρούπολης, το "Vecchio" έχει δημιουργήσει το δικό του διαχρονικό μύθο χάρη στην ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα του και την sui generis διακόσμησή του. Και την ασυναγώνιστη κάβα του, φυσικά. Καθόλου τυχαία, το moto είναι "taste the view" αφού δίνοντας παρεΐστικο spin, διαθέτει αδιαμφισβήτητα την πιο ενημερωμένη καβα της χωρας.

Ο παλιός είναι αλλιώς και το κλασικό αυτό στέκι το αποδεικνύει εμπράκτως και πίσω από την επιβλητική μπάρα όπου μπορούμε να παραγγείλουμε ανάμεσα από μία προσεγμένη συλλογή από σπάνια special, premium και deluxe spirits καθώς και τα all time classic και signature cocktails. 

vecchio

Παράλληλα το ταξίδι στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης ξεκινάει με το που μπαίνεις στον χώρο με τους χρυσοποίκιλτους πίνακες, τους δερμάτινους καναπέδες, τα μικρά μαύρα τραπέζια και τα μυσταγωγικά φωτιστικά που συνδυαστικά με την καλή rock 'n' roll μουσική ανοίγουν το δρόμο για μια ακομπλεξάριστη, απενοχοποιημένη και διασκεδαστική βραδιά. Πρόκειται για ένα στέκι που σίγουρα γνωρίζει από καλό drinking και έτσι πέρα από τις feel good δονήσεις θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις limited σειρές σε ρούμια, σπάνια gin και άκρως συναρπαστικά αποστάγματα. Μαζί με τα πραγματικά αξιόλογα ποτά μια επιλογή από draft μπύρες δεν θα αφήσει κανένα ζυθολάτρη ασυγκίνητο. 

vecchio

Γρ. Αυξεντίου 3 Πετρούπολη, 2105058310, FB: Vecchio-Cafe BAR


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Αφιερώματα