5 techno πάρτι για αυτό το ΠΣΚ

Αν δεν έχετε ακόμη καταστρώσει τα πλάνα σας για το ερχόμενο παρασκευο-σαββατοκύριακο, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας.

Miss Monique

Με τις μέρες να μεγαλώνουν και τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, η νυχτερινή Αθήνα προσφέρει εμπλουτισμένες προτάσεις για τις βραδινές μας εξόδους. Αν δεν έχετε ακόμη καταστρώσει τα πλάνα σας για το ερχόμενο παρασκευο-σαββατοκύριακο, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν και που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας (και) τον περασμένο χειμώνα, αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας. Το "Six d.o.g.s" θα φιλοξενήσει την Παρασκευή 17/5 τους Orphx, ένα από τα πιο επιδραστικά ονόματα της πειραματικής techno/industrial σκηνής.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα το showcase της SK_Eleven με προσκεκλημένους DJs τους Setaoc Mass, Ahmet Altinbas, Kameliia και Cirkle x a.metz. Την ίδια μέρα (18/5), η Ουκρανή star της dance electronica, Miss Monique, επιστρέφει στο "Bolivar", ενώ το Cordax καταλαμβάνει την "Αρχιτεκτονική" για ένα house/techno πάρτι με τους 101Jellyfish, Reign of Time, Xenia Ghali και Atra (guests). Το βανάκι της Deerislnd επιστρέφει στο "GreatBear Rooftop bar" για το καθιερωμένο κυριακάτικο ραντεβού (19/5) με πρωταγωνιστές τους U.Nid, G.Kal, Simplenote, Fonky και Heavy Pins (guests).

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το κρασί της Αρχαίας Ελλάδας, σε δύο μοναδικές οινικές βραδιές στο 'Τανίνη Αγάπη μου'

Τις Τετάρτες 4 και 18 Φεβρουαρίου 2026, στα Εξάρχεια και το Τανίνη Αγάπη μου έχεις την ευκαιρία να μάθεις τις συνήθειες οινοποσίας της Αρχαίας Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΟΔΥΣΣΕΑς ΤΣΑΚΟς
27/01/2026

Η Méthe φέρνει ένα πολύ νόστιμο τρίπτυχο στον Πειραιά

Μία νέα άφιξη στο μεγάλο λιμάνι και την ακτή Μιαούλη, πατά δυνατά στο τερέν του κρασιού, του σπριτζ και της εξαιρετικά φροντισμένης κουζίνας.

Second Child: Ένα dining μπαρ στο Ψυχικό

Μία ιδιαίτερη πρόταση έχει κάνει εδώ και μερικές εβδομάδες την εμφάνισή της στις όχθες της Λεωφόρου Κηφισίας, παίζοντας στο τρίπτυχο ποτό-κρασί-φαγητό και γαρνίροντάς το με ωραίες μουσικές.

Κι αν το 2026 είναι η χρονιά του Cuba Libre;

Πώς και γιατί τους επόμενους μήνες θα πίνεις, κατά πάσα πιθανότητα, ρούμι-κόλα.

Γιατί η Αθήνα αγαπά τόσο πολύ τις spritzerίες και τα aperitivo μπαρ

Αλλά και ποια μέρη αποθεώνουν τη συνήθεια του early drinking στην πόλη, σερβίροντας φροντισμένα ποτά και νόστιμα σνακ.

Κάπως έτσι φτάσαμε να πίνουμε (πολύ) καλό καφέ στην Αθήνα

Η ιστορία της αγαπημένης συνήθειας όλων και η διαδρομή από τον ελληνικό και τον φραπέ, στο freddo και τον specialty coffee.

Στην πλατεία Βαρνάβα και το Paf, για την 'αγία τριάδα' πίτσα-απεριτίβο-φοκάτσια

Το νέο pizza bar-σπριτζερία στην πλατεία Βαρνάβα έχει άποψη και αισθητική, μαζί με διαβολεμένα νόστιμες ζύμες και ψαγμένα cocktails.