Άγιες νύχτες στον "Άγιο" του Κολωνακίου

Το διαχρονικό μπαρ συνεχίζει να προσφέρει αμαρτωλώς διασκεδαστικά βράδια και αυτές τις γιορτές.

Το μπαρ Άγιος © Λεωνίδας Τούμπανος

Στη γωνία της Διδότου με την Ιπποκράτους, εδώ και 7 χρόνια και μέχρι τις μικρές ώρες, ένας "Άγιος" είναι εκείνος που προσέχει κάθε φυλή της νύχτας. Βλέπεις, το πρωτότυπα διακοσμημένο κλασικό μπαρ που στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα παλιά νεοκλασικά στο κέντρο της πόλης αποτελεί μία διαχρονική -πια- σταθερά για όλους εκείνους που θέλουν να προβούν σε οποιουδήποτε είδους εξομολόγησης σε γνωστούς και αγνώστους, συντροφιά με προσεγμένα ποτά. 

Μπαρ Άγιος 8
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει ο "Άγιος" αυτές τις άγιες ημέρες, φιλοδοξώντας να βάλει το δικό του λιθαράκι σε όλα εκείνα που δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μπαρ Άγιος 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Μπαρ Άγιος 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακινεί όμως και πάθη, ειδικά με τις μουσικές του, που είναι από τα πιο βαριά χαρτιά εδώ. Παλιά ελληνικά -λαϊκά αλλά όχι μόνο τέτοια- από τις δεκαετίες του '50 και του '60 μέχρι και εκείνη του 1990 φτιάχνουν το ηχητικό χαλί.

Μπαρ Άγιος 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Φωνές καλλιτεχνών όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Στράτος Διονυσίου, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας (και προφανώς, πλήθος άλλων) επιδίδονται σε μία μελίρρυτη σκυταλοδρομία, που τους οδηγεί τελικά όλους να γίνονται μία παρέα. 

Μπαρ Άγιος 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Και ο "Άγιος" κάνει πάλι το θαύμα του: Άπαντες χορεύουν και διασκεδάζουν αυθεντικά. Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο σκοπός των μπαρ;

Περισσότερες πληροφορίες

Άγιος

Διδότου 33 & Ιπποκράτους, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.