"Kowalski": Ένα ταξίδι αισθήσεων στο πιο ατμοσφαιρικό bar restaurant στο Χριστουγεννιάτικο κέντρο της Αθήνας

Με φόντο την στολισμένη Αθήνα, το Kowalski στην Ακαδημίας είναι έτοιμο να μας υποδεχθεί και αυτές τις γιορτές για να ζήσουμε την απόλυτη εορταστική εμπειρία.

Kowalski

Positive mind, positive vibes, positive life. Αυτό είναι το μότο του "Kowalski" και το κάνει πράξη καθημερινά. Στην αγαπημένη γωνιά Ακαδημίας και Βουκουρεστίου, συναντάμε τον ιδανικό προορισμό για ένα διάλειμμα από τα ψώνια μας στο κέντρο της πόλης, για να διοργανώσουμε τη Secret Santa γιορτή μας, για after office συναντήσεις και για να συνεχίσουμε την έξοδο μας μετά από μια θεατρική παράσταση.

Kowalski

Kowalski

Εμπνευσμένο από τον animated star της πετυχημένης ταινίας "Μαγαδασκάρη", το "Kowalski" αποτελεί ένα κόσμημα στο κέντρο της Αθήνας που τα συνδυάζει όλα. Το ταξίδι των αισθήσεων ξεκινά με την είσοδό μας στον χώρο. Την πολύ ιδιαίτερη, αλλά και οικεία διακόσμηση, με παιχνιδιάρικη αισθητική που μας ταξιδεύει στον κόσμο της φαντασίας και των ονείρων, έχει επιμεληθεί ο Άλεξ Πετράκης και η καλλιτεχνική ομάδα Klart Design. Οι σκαλιστές καρέκλες και οι δερμάτινοι καναπέδες, το έξοχο πάντρεμα του μετάλλου με το ξύλο και η ζεστή χρωματική παλέτα, καθιστούν το Kowalski ένα μπαρ-έργο τέχνης.

Kowalski

Ιδανικό για οποιασδήποτε μορφής break μέσα στην πόλη, είτε αυτό είναι lunch break, είτε μια ανάπαυλα από την βόλτα μας, το "Kowalski" ομορφαίνει την καθημερινότητα μας με ένα ποτήρι κρασί συνοδεία μιας μπρουσκέτας ή ενός platter αλλαντικών-τυριών και με υπέροχες γευστικές επιλογές είτε για brunch είτε για μεσημεριανές και βραδινές απολαύσεις.

Kowalski

Kowalski

Η αγαπημένη ώρα του bon vivant πιγκουίνου είναι το βράδυ, την ώρα που τα φώτα χαμηλώνουν και η διάθεση εκτοξεύεται με απολαυστικά signature cocktails και ιδιαίτερες ετικέτες ποτών και κρασιών, παρέα με ψαγμένες μουσικές και ξεχωριστές live επιλογές.

Kowalski

Αυτές τις γιορτές απολαύστε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της πόλης στο "Kowalski", τον πιο ατμοσφαιρικό προορισμό στο κέντρο της Αθήνας.

Kowalski

Kowalski, Ακαδημίας 18, Αθήνα, 2103630030, Facebook, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.