Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ σε μία αξέχαστη cocktail βραδιά στο 'Λοκάλι'

Το 'Avra' του 'Four Seasons Astir Palace' παρουσιάζει ένα από τα highlights της Athens Bar Week, στρέφοντας τα φώτα στου Ψυρρή, στις 7 Νοεμβρίου.

Τα μπαρ του Four Seasons στο Λοκάλι κατά την Athens Bar Week

Το 'Avra' του 'Four Seasons Astir Palace Hotel Athens' τιμά με τον πιο δυνατό τρόπο την Athens Bar Week και συγκεντρώνει κάτω από την ίδια στέγη μερικούς από τους κορυφαίους bartenders του πλανήτη, που σερβίρουν σε μπαρ της σημαντικής ξενοδοχειακής αλυσίδας, για μία σπουδαία cocktail βραδιά. 

Ένα μοναδικό bartending event

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου, στου Ψυρρή και στο 'Λοκάλι', η κατά συνθήκη οικοδέσποινα bar-lady Manon Kapfer θα καλωσορίσει τους Philip Bischoff ('BKK Social Club', Four Seasons Hotel Bangkok), Keith Motsi ('VIRTÙ', Four Seasons Hotel Tokyo), Jonathan Gabbay και Ashish Sharma ('Champagne Bar', Four Seasons Hotel at The Surf Club, Surfside, Florida), Nicolas Castro ('Fifty Mils', Four Seasons Hotel Mexico City) και Νίκο Ταχμάζη ('Stilla bar', Four Seasons Hotel Milano) στο πλαίσιο της Athens Bar Week και του Athens Bar Show.

Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_O Philip Bischoff
O Philip Bischoff
Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_Η Manon Kapfer
Η Manon Kapfer
Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_Ο Keith Motsi
Ο Keith Motsi

To Four Seasons takeover στο feelgood spot του Ψυρρή θα περιλαμβάνει, προφανώς, καλοφτιαγμένα ποτά και έντονο fun, μαζί με διασκεδαστικές και διαδραστικές εκπλήξεις. Από τις 20.00 και έως τις 23.00, Αθηναίοι bar aficionados και επισκέπτες της πρωτεύουσας θα ανακαλύψουν μέσα από τα ποτήρια τους 6 κορυφαίους εκπροσώπους όσον αφορά το πίνειν, σε μερικά από τα σημαντικότερα ξενοδοχεία του πλανήτη. Κάθε μπαρ, θα παρουσιάσει τρία ξεχωριστά cocktails.

Η μπάρα στο Λοκάλι
@tolokali

Ηταράτσα στο Λοκάλι
© Μπάμπης Δούκας/ @its_the_duke_dude

Από την Μπανγκόγκ μέχρι την Πόλη του Μεξικό και από το Μιλάνο έως το Τόκιο, οι χαρισματικοί bartenders των Four Seasons θα φέρουν κάτι από τις παγκόσμιες μητροπόλεις και της μπάρ σκηνής της κάθε μίας στην Αθήνα, σαν μία φυσική και εορταστική συνέχεια του The Great Sunday Club που λαμβάνει χώρα στο 'Avra'.

Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_O Jonathan Gabay
O Jonathan Gabay
Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_Ο Νίκος Ταχμάζης
O Νίκος Ταχμάζης
Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_O Nicolas Castro
Ο Nicolas Castro

"Το The Great Sunday Club μας έδωσε μία συναρπαστική γεύση του τι μπορείς να κάνεις, όταν πίσω από το ίδιο μπαρ βρίσκονται μοναδικά ταλέντα, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν. Αυτό το σημαντικό event είναι μια μεγάλη γιορτή φιλίας από διαφορετικές ηπείρους και νιώθουμε πολύ προνομιούχοι που καλωσορίζουμε μερικά από τα κορυφαία ταλέντα του πλανήτη, σε μία εμβληματική πόλη όπως η Αθήνα. Θα είναι μια αξέχαστη βραδιά" σημειώνει χαρακτηριστικά η Bar Manager του 'Avra' Manon Kapfer.

Έξι σπουδαία 'Four Seasons' μπαρ στο 'Λοκάλι'_Το πόστερ του event

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Λοκάλι (Το)

Σαρρή 44, Ψυρρή
  • Εστιατόρια

Avra Bar

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.