Το πρώτο "Great Sunday Club" στο "Avra Bar" με καταξιωμένους bartenders από το εξωτερικό

Στο ανανεωμένο μπαρ του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" θα έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει cocktails από bartenders της Γαλλίας και της Νορβηγίας, οι οποίοι θα δημιουργήσουν coktails από υλικά που θα βρουν στον κήπο του ξενοδοχείου.

Avra Bar - The Great Sunday Club

Για πρώτη φορά στην Αθηναϊκή Ριβιέρα μπορεί να συναντήσει κανείς οικολογικά αλκοολούχα ποτά. Πού αλλού; Στο "Avra Bar" του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" όπου την Κυριακή 28 Μαΐου εγκαινιάζει το πρώτο "Great Sunday Club".

Στο πρώτο "Great Sunday Club" θα έχει κανείς τη δυνατότητα να δοκιμάσει cocktails από καταξιωμένους bartenders της Γαλλίας και της Νορβηγίας οι οποίοι θα βρίσκονται στο Avra Bar αποκλειστικά για να δημιουργήσουν cocktails από υλικά που θα βρουν στον κήπο του "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", δημιουργώντας μια μοναδική "garden to glass" εμπειρία.

Avra Bar - The Great Sunday Club
Manon Kapfer

Η κατευθυντήρια δύναμη πίσω από το "Great Sunday Club" είναι η βιωσιμότητα και όπως αναφέρει η "Avra Bar" Manager Manon Kapfer, "Αυτό που έχει σημασία είναι να απολαμβάνουμε υπέροχα cocktails, με την αγαπημένη μας παρέα και μια φανταστική θέα. Στην καρδιά αυτού που όλοι κάνουμε βρίσκονται οι άνθρωποι και τα συστατικά, επομένως είναι μεγάλη ευκαιρία να προωθήσουμε κοινές αξίες καθώς και μια playful δημιουργικότητα".

Little Red Door & Merlet Fruit Liqueurs

Avra Bar - The Great Sunday Club

Κατέχοντας την 5η θέση ανάμεσα στα καλύτερα 50 bar του κόσμου, το "Little Red Door" φημίζεται για το βιώσιμο χαρακτήρα του, καθώς και για το καλύτερο menu στον κόσμο σύμφωνα με τα Spirited Awards. Το signature cocktail τους είναι το Fraise, μια γευστική δημιουργία με χυμό φράουλας, Merlet Fraise Des Bois, Merlet Vigne, και οξύ πράσινης τομάτας και βότανα από τον κήπο του ξενοδοχείου.

Avra Bar - The Great Sunday Club

Το λικέρ Merlet, που αναδεικνύεται μέσα από τα cocktail του "Little Red Door", αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που φημίζεται για την απόσταξη του κονιάκ παράλληλα με την τεχνογνωσία πέντε γενεών από το 1850. Βασισμένο σε βιοτεχνικές διεργασίες, τα λικέρ φρούτων Merlet αξιοποιούν τα καλύτερα ποιοτικά γαλλικά φρούτα χρησιμοποιώντας μια βιώσιμη μορφή θερμότητας κατά την απόσταξη.

Himkok & O-Purist

Avra Bar - The Great Sunday Club

Το "Himkok", στην 43 η θέση στα καλύτερα bar του κόσμου, αποτελεί ένα cocktail bar με βιοτεχνικό αποστακτήριο, συνδυάζοντας τους in-the-know bartenders με spots για να απολαύσει κανείς το cocktail του σε ένα από τα παλαιότερα κτίρια στο κέντρο του Όσλο. Με βασική αποστολή την ενσωμάτωση της ουσίας του νορβηγικού πολιτισμού, το αποστακτήριο του Himkok παρέχει το δικό του aquavit, τζιν και βότκα. Αναζητήστε φρέσκες, σκανδιναβικές γεύσεις σε cocktail όπως το Pine/Furu –μια αρωματική σύναξη O-Purist, πευκοβελόνας, δεντρολίβανου, σόδας και φασκόμηλου.

Avra Bar - The Great Sunday Club

Πίσω από το όραμα του Himkok, το O-Purist αποτελεί ένα περιπετειώδες διεθνές απόσταγμα με ισχυρές ρίζες από την ελληνική παράδοση και ιστορία. Επαναπροσδιορίζοντας με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση το παραδοσιακό, αγαπημένο ελληνικό τσίπουρο, το O-Purist αντλεί τις πρώτες ύλες του αποστάγματος από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών της Ελλάδας, βότανα, φρούτα και μπαχαρικά.

Avra and Boatyard Distillery

Avra Bar - The Great Sunday Club

Το "Avra Bar" στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" δεν αποτελεί μόνο ένα τόπο συνάντησης, αλλά το όραμα μιας παθιασμένης ομάδας bartender με επικεφαλής την Manon Kapfer. Καλωσορίζοντας τους foreign bartenders από τα διάσημα bars του εξωτερικού, ο κομψός χώρος του Avra με θέα τη θάλασσα θα παρουσιάσει το μοναδικό Seasonal-Original-Sustainable Cocktail Menu της Manon. Ένας συνεχώς εξελισσόμενος φόρος τιμής στην έννοια της βιωσιμότητας, γιορτάζοντας τα τέσσερα τοπικά συστατικά (τομάτα, πικραλίδα, κεράσι και σύκο).

Avra Bar - The Great Sunday Club

Αναζητήστε το Cherry, ένα αρωματικό και flowery μείγμα από άνθος κερασιού, τζιν Boatyard, Sakura Mancino Vermouth, καθώς και το Fig, ένα ελαφρώς καπνιστό έγχυμα από Chopin vodka, πικρά φύλλα συκιάς και grapefruit με μια επίγευση εσπεριδοειδών.

Στο menu του "Avra Bar" προστίθεται μια ξεχωριστή νότα από το Boatyard Distillery gin, που εμπεριέχει διπλή έγχυση αρκεύθου. Το Boatyard Distillery, που βρίσκεται στις όχθες του Lough Erne, στη βορειοδυτική Ιρλανδία, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση με πρωταρχικό σκοπό να γίνει το κορυφαίο ιρλανδικό αποστακτήριο τζιν που παράγει βιώσιμα οινοπνευματώδη ποτά. Ωστόσο, τώρα πρόκειται για ένα αγαπημένο αποστακτήριο από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και τους καλύτερους bartenders του κόσμου.

Κράτηση στο 210 890197 ή επικοινωνήστε στο IG @avra_athens

Περισσότερες πληροφορίες

Avra Bar

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.