"Delicatessen", το φετινό σόου στο "Lío Mykonos"

Οι ερμηνείες και τα νούμερα από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, συνδυάζονται με το a la carte μενού του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Lío Mykonos

Το "Lío", το εμβληματικό brand του "Pacha Group", είναι ο λαμπερός χώρος στο κέντρο της Μυκόνου που προσφέρει την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία διασκέδασης. Οι ερμηνείες και τα νούμερα από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, συνδυάζονται με το a la carte μενού του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Lío Mykonos

Ανοικτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το θέμα του φετινού σόου είναι "Delicatessen". Το "Delicatessen" προκαλεί όλους να αφεθούν στις απολαύσεις που προσφέρει, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν μαζί με τους καλλιτέχνες και το προσωπικό που είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση όλο το βράδυ.

Lío Mykonos

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τα πάρτι στο "Lio" κρατούν έντονο τον ρυθμό και μετά το τέλος του show. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα decks αναλαμβάνουν το Konflikt London, οι Horse Meat Disco και o Nicolas Sasson με το Bâzâr by Sasson αντίστοιχα.

Lío Mykonos

Μετά το "Lío Ibiza", που αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα και το "Lío Mykono"s, ο όμιλος ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασής του, λειτούργησε τον χειμώνα το "Lío" στο Λονδίνο στο χώρο του εμβληματικού nightclub "Café de Paris", και ανακοίνωσε το opening του "Lío Palma de Mallorca" μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.