Το "Avra Bar" στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens" έρχεται ανανεωμένο

Εποχιακά κοκτέιλ, fine drinking και DJ sets στο ανανεωμένο bar του "Four Seasons" στην Αθήνα.

Avra Bar - Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Η εξέλιξη είναι μια μορφή τέχνης και ένα νέο κεφάλαιο εγκαινιάστηκε στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", με το ανανεωμένο "Avra Bar", στο οποίο το στυλ μπλέκεται άψογα με την πραγματική αισθητηριακή εμπειρία. Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή με θέα στη θάλασσα, εποχιακά κοκτέιλ, fine drinking, ανεβασμένα bar snacks και live με guest DJs κάθε Παρασκευή.

Avra Bar - Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το "Avra" ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. To ιδιαίτερο concept του fine drinking διασφαλίζει την άριστη ποιότητα. Τα ποτά συμπληρώνει ένα εκλεκτό μενού με ανεβασμένα bar snacks σερβιρισμένα στη λογική του sharing-style, στο οποίο αναδεικνύεται η αγνότητα των ντόπιων ελληνικών προϊόντων. Στα highlights του μενού περιλαμβάνονται το Μini Souvlaki, το Popcorn Chicken, το Tuna Tartare με αβοκάντο Κρήτης, καθώς και γλυκά μπενιέ, τα οποία συνδυάζονται με τα εποχιακά cocktails του "Αvra".

Avra Bar - Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Πίσω από κάθε δημιουργικό ποτό του "Avra" βρίσκεται μια αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα bartenders, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος. Οδηγούμενοι από το όραμα της Bar Manager Manon Kapfer, οι σύγχρονοι αλχημιστές, μετρούν χρόνια εμπειρίας και μια γκάμα πτυχίων από το "Culinary Art", το "Bar Termini" του διάσημου Tony Conigliaro, μέχρι και το "The Zetter" Townhouse του Λονδίνου.

Avra Bar - Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Stella Bossi φέρνει αέρα Βερολίνου στο "Bolivar"

Λίγο πριν το τέλος του Ιουλίου στο Bolivar θα χορεύουν σε ρυθμούς techno με την Stella Bossi.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/07/2024

Τα μπαρ των αθηναϊκών αυλών

Στο βάθος κήπος. Με ποτά.

Πώς το Crodino θα αλλάξει όσα ήξερες για τα non alcoholic spritz

Το μη αλκοολούχο απεριτίφ σε προσκαλεί για dolce vita αυτό το καλοκαίρι, με ιταλιάνικο ταμπεραμέντο και μία συνταγή 60 ετών που δεν άλλαξε ποτέ.

Αθηναϊκά daiquiris για τη σημερινή Daiquiri Day

Κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μάλλον τροπικότερο των κλασικών cocktails και μερικά μπαρ της πόλης για να το τιμήσεις, με αφορμή τη σημερινή Daiquiry Day.

11 Χρόνια Κίτρινη Γκαζόζα

Γενέθλια με ένα μοναδικό καλοκαιρινό event για το δημοφιλές σποτ της Νέας Φιλαδέλφειας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου.

Το melodic techno ντούο των Artbat επιστρέφει στο "Bolivar"

Support acts από τους Nick Devon και Reign Of Time.