Το Negroni πάντοτε γιορτάζει στο "Villa Grigio 46"

Χριστούγεννα στο Παλαιό Φάληρο, συντροφιά με το cocktail hit της εποχής μας.

Villa Grigio ποτά

Κατά τα 6 χρόνια της παρουσίας τους σε ένα από τα πιο "κομβικά" -όσον αφορά την εστίαση- σημεία του Παλαιού Φαλήρου, το "Villa Grigio 46" έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει για όλους τους σωστούς λόγους. Το δημοφιλές σποτ έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στην ευρύτερη περιοχή, σερβίροντας ποτά όχι απλά για να διασκεδάσει το κοινό του αλλά και για να δημιουργήσει μία ευρύτερη κοινότητα. 

Με ιδιαίτερη αγάπη για το Negroni

Η κουλτούρα του απεριτίφ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ, με τα όσα μπαίνουν στο ποτήρι να συνοδεύονται συνήθως και με προσεγμένο bar food, που μπορεί κανείς να απολαύσει τόσο στη θαλπωρή της μπάρας του, όσο και την πάντοτε φιλόξενη αυλή του. Μία σταθερή αξία στην πληθωρική λίστα είναι το signature Aperol, αλλά και έξοχες εναλλακτικές όπως το Fragola Spritz.  

Villa Grigio κοκτέιλ 3

Villa Grigio κοκτέιλ 1

Villa Grigio κοκτέιλ 4

Το ποτό όμως που πραγματικά έχει την τιμητική του είναι το Negroni. Στο "Villa Grigio 46" θα βρεις μία από τις πιο καλοφτιαγμένες κλασικές εκδοχές του πιο viral cocktail της εποχής μας.

Villa Grigio κοκτέιλ 5

Villa Grigio κοκτέιλ 2

Δεν υπάρχει όμως περιορισμός σε αυτό, καθώς λανσάρονται αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες παραλλαγές - όπως συμβαίνει και με άλλα cocktails εδώ, συχνά προσαρμόζονται στις προσταγές της κάθε εποχής, σε πάντοτε έξυπνους και λειτουργικά νόστιμους συνδυασμούς.

Παράλληλα και συμπληρωματικά, υπάρχει μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με αρκετές ετικέτες να σερβίρονται και σε ποτήρι. Σε ρόλο guest σε αυτή, διαλεγμένες προτάσεις τόσο από την Ελλάδα και την Ιταλία, όσο και από την Ισπανία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.