Στις γιορτινές μπάρες της Αθήνας με μια ultra-premium vodka

Ακολουθήστε μας στα πιο ξεχωριστά στέκια της Αθήνας, μαζί με την CÎROC.

Cîroc Your City

Δεν το λέμε μόνο εμείς, αλλά και οι πιο influential διεθνείς λίστες: η Αθήνα είναι αυτή τη στιγμή μια από τις πιο cool ευρωπαϊκές μητροπόλεις και οι μπάρες της πρωταγωνιστούν σε αυτή τη hip αναγέννηση. Ειδικά αυτή την εποχή, με τα γιορτινά φώτα και τα festive happenings να απλώνονται σε κάθε γωνιά του κέντρου και στις γειτονιές, δεν απολαμβάνουμε τίποτε περισσότερο από τις νυχτερινές βόλτες για ποτό, σε στιλάτα bars και clubs που ξεκινούν από τα after office drinks και συνεχίζουν να πασπαλίζουν με τη χρυσόσκονη των γιορτών τις νύχτες μας που δεν (θέλουμε να) τελειώνουν ποτέ! 

CIROC

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η Αθήνα διαθέτει bars και clubs που δίνουν στον καθένα αυτό που πραγματικά αναζητά στη διασκέδασή του και ο Δεκέμβρης είναι ο ιδανικός μήνας για να δοκιμάσουμε όσα περισσότερα στέκια μπορούμε, βάζοντας μια δόση πολυτέλειας και λάμψης στις νύχτες μας. Μία διαφορετική εμπειρία για κάθε γούστο. Αν μπορούσαμε να  αποτυπώσουμε σε μία μόνο διαδρομή το ιδανικό γιορτινό τρίπτυχο, αυτή θα ακολουθούσε το δρομολόγιο "Rock & Roll" - "Dybbuk" - "Romeo Club". 

Τρεις cool στάσεις για festive εξόδους

Λίγα μαγαζιά έχουν σημαδέψει τα αθηναϊκά βράδια κι έχουν ορίσει, τελικά, την έννοια του bar-restaurant όσο το "Rock & Roll". Κατεξοχήν κολωνακιώτικο στέκι για όλους όσους επιθυμούν ένα updated experience στη δημοφιλέστατη γειτονιά, place to be γενικότερα και ένα μέρος για déjà vu με τις πιο cool και ιδιαίτερες περσόνες της πόλης. Ένα spot που θέλεις να διασκεδάζεις ξανά και ξανά. 

CIROC

Προχωρώντας ένα βήμα πιο μακριά, στην ίδια πάντοτε γειτονιά, συναντάς ένα από τα πιο θρυλικά club του αθηναϊκού downtown που δεν βγαίνει ποτέ από τη γιορτινή μας ατζέντα. Ο λόγος για το "Dybbuk", ένα σημείο αναφοράς για τη house κουλτούρα στην πόλη, στο οποίο η ανόθευτη διασκέδαση, το χορευτικό fun και το διαρκές feeling ενός μεγάλου πάρτι δε σταματούν ποτέ. 

CIROC

Από το κέντρο, μεταφέρεσαι στην παραλιακή και στα κέντρα διασκέδασης που επί δεκαετίες έχτιζαν τον θρύλο της αθηναϊκής νύχτας. Πλέον, προσαρμόζονται έξυπνα στο σήμερα, φορώντας πάντοτε τα καλά τους, με λαοφιλείς αστέρες που γνωρίζουν άπταιστα πώς να κάνουν κάποιον να σηκωθεί από την καρέκλα του. Πάνω σε αυτό το τερέν, το "Romeo Club"μέσω του Θοδωρή Φέρρη και της Κατερίνας Λιόλιου φροντίζει τα βράδια να κορυφώνονται με τις πιο hot ελληνικές επιτυχίες!

Cîroc Your City 66

Η CÎROC μας συνοδεύει με τον πιο premium και luxury τρόπο στις βραδινές μας εξόδους


Η CÎROC είναι μία πραγματικά μοντέρνα βότκα, που ξεχωρίζει με τη μοναδική της  γεύση και στιλ, και ταιριάζει σε κάθε κοκτέιλ και περίσταση. Σε αντίθεση με τις περισσότερες βότκες που παρασκευάζονται από δημητριακά, η CÎROC αποστάζεται πέντε φορές από εκλεκτά γαλλικά σταφύλια από τον Master Distiller Jean-Sebastien Robicquet στο ιστορικό αποστακτήριο Distillerie de Chevanceaux στο γαλλικό Νότο. Ο αφοσιωμένος Robicquet δημιούργησε το 2003 μια εξευγενισμένη premium βότκα με φρουτώδη γεύση που είναι γεμάτη ζωντάνια. Απαλή και παιχνιδιάρικα εκλεπτυσμένη, η CÎROC  έχει την απόλυτα εξαιρετική γεύση και ποιότητα που αντικατοπτρίζει την απόλαυση της ζωής σε κάθε μπουκάλι. 

Cîroc Your City 3

Η μοναδική και εκλεπτυσμένη γεύση της CÎROC συνοδεύει τέλεια τις celebrational στιγμές με φίλους. Αρκεί να βρεις την παρέα που θες, να επιλέξεις το μέρος που σας αρέσει, να φορέσεις την πιο glam και playful διάθεσή σου και τότε μπορείς να γιορτάσεις the CÎROC way! 

Cîroc Your City 1

 #CelebrateWithCiroc

#CirocYourCity

 Παρακαλείστε να μην προωθήσετε το παρόν σε άτομα κάτω των 18 ετών.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

www.apolafste.ypeyfthina.eneap.gr 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.