To ντουέτο Dixon - Jenny Cara δίνει το σύνθημα για τη νέα σεζόν του Oddity Club

Το line up του meta-underground space της πόλης, που συγκέντρωσε όλους τους μυημένους clubbers την πρώτη χρονιά της λειτουργίας του, υπογράφει το Blend Athens.

To ντουέτο Dixon - Jenny Cara δίνει το σύνθημα για τη νέα σεζόν του Oddity Club

Industrial urban design, σκοτεινό dancefloor, μυστικιστική ατμόσφαιρα, μέθεξη κορμιών και ηλεκτρονικών ήχων, high-end sound, και light system – το Oddity Club στήριξε την παρουσία του στους πιο σημαντικούς, ακρογωνιαίους λίθους που συνιστούν έναν ξεχωριστό χώρο, κι έτσι κατάφερε γρήγορα να αντηχήσει δυνατά στην καρδιά της Αθηναϊκής clubland.

Η επαναφορά του για τη νέα σεζόν είναι δυναμική, με την ανεξίτηλη υπογραφή του Blend Athens. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στο control θα βρίσκονται ο πολυμήχανος honcho της Innervisions, Dixon, αλλά και η αεικίνητη, Jenny Cara, η νέα αγαπημένη του βερολινέζικου Berghain. Μαζί τους ο resident DJ του Blend, Manolaco.

Προπώληση εισιτηρίων (€ 30 - 25). 
Κρατήσεις: 
+30 6938527901, 2112215122

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.