Ο Max Cooper φέρνει πίσω τα επικά κυριακάτικα Eden events

Επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό οπτικοακουστικό show με αγαπημένα κομμάτια (και) από το πρόσφατο «Unspoken Words», σε ένα clubby techno mix.

Max Cooper

Ο Max Cooper επιστρέφει στην Αθήνα για ένα αποκλειστικό live a/v show - έναν επικό μαραθώνιο πέντε ωρών - προκειμένου να παρουσιάσει όχι μόνο την εντυπωσιακή τελευταία του κυκλοφορία "Unspoken Words", αλλά και αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος σε ένα clubby techno mix. To πάρτυ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου θα ανοίξει η DJ και μουσικός παραγωγός Nesa Azadikhah.

Ο Max Cooper συνδυάζει εντυπωσιακά οπτικά, εκπληκτικό ηχητικό σχεδιασμό, που κόβει την ανάσα, και συναισθηματική χορευτική εξερεύνηση για να δημιουργήσει προσαρμοσμένες στο περιβάλλον αισθητηριακές εμπειρίες. Ως καλλιτέχνης, κατέχει μοναδική θέση στα μουσικά δρώμενα καθώς επιτυγχάνει το συγκερασμό της ηλεκτρονικής μουσικής, της οπτικής τέχνης και της επιστήμης με εγκαταστάσεις, ζωντανά ηχητικά και οπτικοακουστικά πειράματα και καθηλωτικές παραστάσεις. 

Max Cooper

Κάθε παράστασή του είναι μια περίτεχνα υφασμένη αλληλεπίδραση ανάμεσα στην παραγωγή, τη μουσική, την τέχνη και την επιστημονική έρευνα, αρχής γενομένης από το επαναπροσδιορισμό εμβληματικών χωρών, όπως το Roundhouse και το Barbican, ως την εκπροσώπηση της techno σε ανέγγιχτα στολίδια όπως είναι το Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Από την αέρινη downtempo electronica, τη φορτισμένη μελωδική techno και το drum & bass που "ταρακουνάει" το δωμάτιο, τα live shows του Max Cooper εγγυώνται ότι θα διατρέξουν όλο το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι ιδιοφυείς και πρωτότυπες παραγωγές του, οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του ως DJ και οι παραστάσεις του έχουν τιμηθεί με σημαντικές διακρίσεις. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αρκετές καταχωρήσεις στο RA top 100.

Η κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ "Unspoken Words" μοιάζει να είναι η πιο αποκαλυπτική δουλειά του μέχρι σήμερα, με εντυπωσιακά visuals και "ξεσηκωτικά" κομμάτια. Ο Max Cooper ετοιμάζεται να παρουσιάσει, το πιο τολμηρό club project του σε έναν από τους κατεξοχήν ιστορικούς χώρους της Αθήνας, το Ωδείο Αθηνών.

Nesa Azadikhah

Η Nesa Azadikhah είναι DJ, μουσικός παραγωγός και συνθέτης, με έδρα την Τεχεράνη. Από την ηλικία των δεκαέξι ετών, που έπαιζε tonbak και daf σε underground χορευτικούς κύκλους, έχει καθιερωθεί ως μία από τις πιο περιζήτητες καλλιτέχνες και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής και ήχου στην Τεχεράνη. Είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνων σύμβουλος της Deep House Tehran, μία πλατφόρμα ηλεκτρονικής μουσικής που ιδρύθηκε το 2014, για την υποστήριξη, παρουσίαση και προώθηση της δουλειάς τοπικών και διεθνών καλλιτεχνών στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, εντός και εκτός Ιράν. 

Προπώληση εισιτηρίων (€ 25-15).
 

Περισσότερες πληροφορίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Ωδείο Αθηνών

Βασιλέως Γεωργίου Β΄ 17-19 & Ρηγίλλης, Κολωνάκι
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.