Το all-time classic ποτάδικο ''Ιπποπόταμος'' συνεχίζει δυναμικά

Ένα από τα αγπημένα στέκια της Αθήνας συνεχίζει μετά από 44 χρόνια να μας κρατάει συντροφιά όπως μόνο αυτό ξέρει.

_MG_9226

Λίγα μπαρ μπορούν να περηφανεύονται ότι μετράνε τα χρόνια του "Ιπποπόταμου" και παραμένουν ζωντανά και δημοφιλή. Με το που έρχεται το καλοκαίρι, το αγαπημένο στέκι του κέντρου, στις παρυφές Κολωνακίου κι Εξαρχείων, μας περιμένει με ωραίες μουσικές και θετική διάθεση στα άνετα τραπεζάκια στον γραφικό πεζόδρομο της Δελφών, αλλά και στη ρετρό αυλή του ατμοσφαιρικού παλιού αρχοντικού.

_K1A1682

Τα κλασικά favorites, όπως η περίφημη σανγκρία και οι επιλογές σε μπίρες από τα τέσσερα βαρέλια του, και όχι μόνο, ενισχύονται από καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και fingerfood, όπως τορτίγια με αβοκάντο και μπέικον, για το απαραίτητο τσιμπολόγημα. Ο κατάλογος, μάλιστα, εμπλουτίστηκε με επιλογές μπουκαλιών από ελληνικές μικροζυθοποιίες, για όσους θέλουν να εξερευνήσουν παραπάνω νέες, ενδιαφέρουσες ετικέτες μπίρας. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και δροσερά ροφήματα, με την παρέα ή και με το λάπτοπ, μέχρι αργά το βράδυ για συζητήσεις μετά το σινεμά, το αγαπημένο bar καλλιτεχνών, και όχι μόνο, ξαναμηδενίζει το κοντέρ των 44 χρόνων που μας κρατάει συντροφιά, παρακολουθώντας από κοντά τις νέες τάσεις, αλλά ποντάροντας καταρχήν στην οικειότητα του κλασικού. Οι hippo μουσικές ήταν πάντα ένα δυνατό κεφάλαιο και παραμένουν λόγος για να επιλέξεις την μπάρα του. Stay tuned!

_MG_9283

Περισσότερες πληροφορίες

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.