Το "Lio Mykonos" βάζει φωτιά στις μυκονιάτικες νύχτες

Το αυθεντικό και άκρως θεαματικό καμπαρέ του Pacha άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στη Μύκονο για να σκορπίσει kinky vibes και χρυσόσκονη στην κρυφή αυλή του στα Ματογιάννια, περιμένοντας τον David Morales και την Ελένη Φουρέιρα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Lio Mykonos

Τη δεύτερη σεζόν του στο νησί των ανέμων εγκαινίασε πριν από λίγες μέρες το cabaret restaurant του ομίλου Pacha, το "Lio Mykonos", ξαναφέρνοντας την ηδονιστική party ατμόσφαιρά του στην κρυφή του αυλή στα Ματογιάννια. Εκεί, σε ένα περιβάλλον μεσογειακού εξωτισμού, όπου το λευκό της Μυκόνου συναντά το καλειδοσκοπικό της Ibiza, ο αισθησιασμός γίνεται εξτραβαγκάντσα, σε ένα εντυπωσιακό θέαμα που ερεθίζει τις αισθήσεις με περισσότερους από έναν τρόπους.

Lio Mykonos

Ανοικτό καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, το "Lio Mykonos" μιξάρει μερικά από τα καλύτερα νούμερα της ιστορίας του "Lio Ibiza" με αρκετά εντελώς νέα, παρουσιάζοντας ένα πιπεράτο βαριετέ όπου αγγελικές φωνές και κολασμένα μπαλέτα παρασέρνουν το κοινό σε ένα διαδραστικό πάρτι, πασπαλισμένο με την lifestyle χρυσόσκονη της Μυκόνου. Ακομπλεξάριστο, απενοχοποιημένο και σχεδιασμένο με τρόπο τέτοιο, ώστε μέχρι το τέλος του show κανείς από το crowd της πλατείας να μην μπορεί να κρατηθεί στην καρέκλα του, το πρόγραμμα του "Lio Mykonos" περιλαμβάνει εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης, πάντα με τις κατευθύνσεις του μοναδικού Joan Gracia, Creative Director της Pacha.

Lio Mykonos

Τη δική του πινελιά στο Lio experience βάζει και ο resident chef του "Lio Mykonos", Άλκης Βαρδαραμάτος, υπογράφοντας ένα a la carte μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα που αγαπά, με έμφαση στην επτανησιακή καταγωγή και τις λιβανέζικες αδυναμίες του. Το μενού ανοίγει μια βελούδινη λιβανέζικη σκορδομαγιονέζα thoom, λόγου χάρη, ενώ πιάτα όπως το pulpo ala plancha, που σερβίρεται με πουρέ πατάτας – σκορδαλιά "όπως την έκανε η γιαγιά" του σεφ, συνθέτουν τη γευστική συνοδεία του καμπαρέ, με την cocktail list να προσθέτει εξωτικά vibes.

Lio Mykonos

Τα vibes του πάρτυ, βέβαια, δεν σταματούν όταν τελειώσει το show: το club του "Lio Mykonos" είναι το after που αρμόζει στο νησί του ξεφαντώματος, με την resident DJ Senada να αναλαμβάνει τα decks αμέσως μετά το αποχαιρετιστήριο σπαγκάτο των μπαλέτων. Μιξάροντας house, tech house, disco και indie dance ρυθμούς, πιάνει το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήνει το main event και κάνει τις μικρές ώρες της νύχτας να μεγαλώνουν, προσφέροντας μια από τις πιο ηλεκτρισμένες party εμπειρίες της Μυκόνου, ενώ συχνά πυκνά υποδέχεται Guests που μεταμορφώνουν τη βραδιά σε once in a lifetime εμπειρίες.

Lio Mykonos

Για του λόγου το αληθές, τη σκυτάλη από τον Felix da Housecat, που ανέλαβε τα decks στο opening night του "Lio Mykonos", θα πάρουν ο David Morales στις 11 Ιουνίου και οι Ελένη Φουρέιρα στις 12 Ιουνίου, σε δύο events που ήδη προδιαγράφονται ως τα sold out του καλοκαιριού. Ραντεβού εκεί!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.