Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση!

Το αγαπημένο μπαρ του Κεραμεικού, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ξεκίνησε τη δοκιμαστίκη περίοδο λειτουργίας του και μας αποκαλύπτει αργά και σταθερά τα νέα του σχέδια.

Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση!

Το αγαπημένο μπαρ του Κεραμεικού, μετά από ένα χρόνο απουσίας, ξεκίνησε τη δοκιμαστίκη περίοδο λειτουργίας του και μας αποκαλύπτει αργά και σταθερά τα νέα του σχέδια. Μεταφέρθηκε λίγα μόλις μέτρα από τον χώρο όπου μας πρωτοσυστήθηκε το 2012, σε ένα εντυπωσιακό κτίριο απέναντι από τον σταθμό του μετρό, στο οποίο πρωταγωνιστούν το μέταλλο και το γυαλί, διατηρώντας την industrial αισθητική του πρώτου Momix.

Το «Momix» επέστρεψε ανανεωμένο σε νέα διεύθυνση! - εικόνα 1

Το ντιζάιν του εσωτερικού χώρου ανέλαβε το Studio Plan B, δίνοντάς του έναν πιο ζεστό και οικείο χαρακτήρα με καθαρές γραμμές και πολλές πρασινάδες. Κύριο χαρακτηριστικό του νέου χώρου είναι η μεγάλη, κεντρική μπάρα, η οποία διαθέτει ένα είδος μηχανισμού που της επιτρέπει να επεκταθεί στον εξωτερικό χώρο. Αυτό, βέβαια, που τραβάει όλα τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό φωτιστικό με τα νέον φώτα που απλώνεται σε μία ακανόνιστη πλέξη πάνω από την μπάρα. Όσο για τον εξωτερικό του χώρο, η αγαπημένη αυλή από το πρώτο Momix, έδωσε τη σκυτάλη σε μία ευρύχωρη ταράτσα με θέα την Ακρόπολη, την πολύβουη πλατεία του Κεραμεικού, αλλά και τον εσωτερικό χώρο μέσω της τεράστιας ηλιοροφής.

Ο νέος του χώρος υποστηρίζει απόλυτα και τη νέα all day φιλοσοφία του με προτάσεις για όλη τη μέρα. Ήδη ανοίγει από το πρωί για καφέ, ενώ το επόμενο διάστημα θα προστεθούν προτάσεις για brunch, lunch, dinner και after office ελαφριές μίξεις. Αυτήν την στιγμή μπορείτε να απολαύσετε μία μικρή εκδοχή της cocktail list με τα best seller μοριακά κοκτέιλ του και να τα συνδυάσετε με πρωτότυπες bar food προτάσεις.

Το Momix μέσω του νέου του χώρου μας συστήνεται από την αρχή, ακόμα κι αν βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο, κάθε εβδομάδα θα μας δίνει και από ένα hint από αυτά που θα δούμε σε δύο μήνες από τώρα, όταν θα κάνει και το επίσημο grand opening.

Βουτάδων 36, Κεραμεικός | 6974350179

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/04/2024

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.

Οι KAS:ST ξανά στην Αθήνα με ένα εντυπωσιακό audio-visual πρότζεκτ

Το SEDS Lifestyle παρουσιάζει ένα εκρηκτικό lineup στο "Universe Warehouse".

5.475 ημέρες 'Baba Au Rum': Ένα μπαρ για τον κόσμο

Δημιουργικότητα και fun, ρούμια και κοκτέιλ, προσωπικότητα και έξω καρδιά. Ένα από τα πιο επιδραστικά μπαρ της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα της παγκόσμιας μπάρας, κλείνει μία δεκαπενταετία ζωής.

Στις αθηναϊκές παμπ πριν και μετά την St. Patrick's Day

Το αντίστοιχο του ιταλικού εστιατορίου σε μπαρ, είναι η παμπ. Ευτυχώς, υπάρχουν και στην πόλη αρκετά από εκείνα ακριβώς τα μέρη με τη χαλαρή ατμόσφαιρα, τις ένοχα απολαυστικές λιχουδιές και τη μονίμως ρέουσα μπύρα.

Μετά το 'Line', έρχεται το 'Walk In Athens'

Η ομάδα του πρωτοποριακού αθηναϊκού μπαρ παρουσιάζει προσεχώς ένα ακόμη πολύ ιδιαίτερο ολοήμερο κόνσεπτ.