5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων

Συγκεντρώσαμε 5 σούπερ προτάσεις για μπαρότσαρκα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποφεύγοντας τα cheesy events και τις περιττές καρδούλες, για να το γιορτάσετε με χάρη.

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων

Η πιο ερωτική μέρα του χρόνου ή μια μέρα σαν τις άλλες; Είτε πιστεύετε στον Άγιο Βαλεντίνο, είτε όχι, αυτό που μένει τελικά είναι μια καλή αφορμή για έξοδο. Τα μπαρ της πόλης εμπνέονται από τον έρωτα και το γιορτάζουν-ή το χλευάζουν- με τον πιο πρωτότυπο τρόπο, διοργανώνοντας events κατάλληλα για ζευγαρωμένους ή μη. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε 5 σούπερ προτάσεις για έξοδο την ημέρα των ερωτευμένων, αποφεύγοντας τα cheesy events και τις περιττές καρδούλες, για να το γιορτάσετε με χάρη.

Babis Batmanidis Co\m/pany live στη «Discotheque 33 στροφές»

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων - εικόνα 1

Η ανεβαστική μπάντα από τη Θεσσαλονίκη κατεβαίνει για μία και μόνη εμφάνιση στην πρωτεύουσα, για να σας διασκεδάσει την πιο ερωτική μέρα του χρόνου. Θα ακούσετε αγαπημένα-και μη- άσματα του ελληνικού πενταγράμμου, αλλά και δικά τους κομμάτια, όπως τη νέα τους ερωτική μπαλάντα με τίτλο «Δεν θα κάνεις κουμάντο στις καρδιές των κομάντο», που ταιριάζει γάντι με τη μέρα. Αμέσως μετά το live, τις μουσικές θα αναλάβει ο DJ Chino, για ένα δυνατό after party.

iΏρα έναρξης: 9μ.μ | Είσοδος: € 5 με ποτό | Αντήνορος 42 (δίπλα στο Divani Hotel), 2107250000

«Love is the drug» στο «Κ.Ο.Τ.Ε.Σ Χ Booze»

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων - εικόνα 2

Η ομάδα «Strap-on Unicorns» διοργανώνει ένα βαλεντίνικο queer πάρτι στο πάνω χώρο του «Booze», με live drag show από τις Reject_001 aka LEX, Cука De La Bлят (Γιώργος Καρασαββίδης) και την Efi Kephi. Τις μπιτάτες μουσικές θα επιλέγουν οι Rrose Selavy και Ειρήνη Καραόγλου και υπόσχονται να σας ξεσηκώσουν με δυνατά beats, από electro, synth και uptempo μελωδίες μέχρι σκληρή techno και R&B.

iΏρα έναρξης: 11μ.μ | Είσοδος ελεύθερη

Autarkic live και Simple Symmetry στο «Romantso»

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων - εικόνα 3

Η επιτυχημένη σύμπραξη Needless και Κορμοράνου επιστρέφει ξανά στον πολυχώρο του «Romantso», παρουσιάζοντας ένα άχαστο βαλεντίνικο event. Το πολυεθνικό line-up που αποτελείται από τους Ρώσους Simple Symmetry στην πρώτη τους επίσκεψη στην Αθήνα, τον Autarkic, αυτή τη φορά σε live εμφάνιση, τον Γάλλο Eiger Drums Propaganda των «Pilotwings» και τους resident DJs, Blue Lagoon και Chevy.

iΏρα έναρξης: 11μ.μ | Προπώληση εισιτηρίων: € 10 | Ταμείο: € 12

The Big Nose Attack live στο «Six D.o.g.s»

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων - εικόνα 4

Οι BNA επιστρέφουν ένα χρόνο μετά στη σκηνή του «Six D.o.g.s», για να περάσουν και πάλι όσο πιο ανώδυνα γίνεται την λιγότερο αγαπημένη τους γιορτή. Θα σας παρουσιάσουν live, παλιά τους κομμάτια αλλά και το τέταρτο άλμπουμ τους «Deader Than Disco». Μαζί τους θα βρίσκονται οι Dark Rags, που θα σας ξεσηκώσουν σίγουρα με τις δυνατές punk rock ‘n’ roll μουσικές τους.

iΏρα έναρξης: 9μ.μ | Είσοδος: € 6

«Let’s Be Kissed!» στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

5 απρόσμενα, non-cheesy parties για την ημέρα των ερωτευμένων - εικόνα 5

Τα ξενύχτια στο μουσείο επιστρέφουν και ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η ατμόσφαιρα θα είναι άκρως ερωτική. Η αρχή θα γίνει με ένα speed dating event, ενώ στη συνέχεια οι «Larp Project: Athens» θα σας βάλουν να παλέψετε για την αγάπη μέσα από role playing δράση. Για τους πιο ρομαντικούς, θα γίνουν προβολές κλασικών ταινιών, ενώ οι πραγματικά τολμηροί θα συμμετέχουν σε διαγωνισμό φιλιού.

iΏρα έναρξης: 9μ.μ | Είσοδος: € 5

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια
  • Clubs

Κ.Ο.Τ.Ε.Σ. (X- Booze)

Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.