Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2)

Αυτή την εβδομάδα ξενυχτάμε με blues, αλλά και ρωσική disco, χορεύουμε salsa και κουνιόμαστε σε tech house ρυθμούς.

Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2)

Αυτή την εβδομάδα τριγυρνάμε στα μπαρ, τις μουσικές σκηνές και τα club της πόλης και ξενυχτάμε με λόγο και αιτία. Είτε για να ακούσουμε μουσικές που δεν φανταζόμασταν καν ότι υπάρχουν, είτε για να δούμε από κοντά έναν θρύλο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ή ακόμα για να χορέψουμε σε latin ή και techno ρυθμούς. Η ουσία είναι ότι τα νυχτοπερπατήματα μας αποκτούν νόημα όταν ακούμε καλές μουσικές στα αγαπημένα μας spot στην πόλη που ξέρουν να μας βάζουν στο κέφι.

«House of blues» στο White Noise music place

Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2) - εικόνα 1

Το «White Noise» αγαπά τα blues και θα σας το αποδείξει για άλλη μια φορά την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου σε μια βραδιά αφιερωμένη σε αυτή τη μουσική που αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Ο Dj Frau θα σας πάει ένα ταξίδι ξεκινώντας από τις φυτείες καλαμποκιού και βαμβακιού στις αρχές του 20ου αιώνα, μέχρι την άκρως απελευθερωτική φόρμα της μοντέρνας jazz, μυώντας μας στη μαγεία των blues, τη μουσική που επηρέασε όσο καμία άλλη την παγκόσμια μουσική σκηνή.

i Ώρα έναρξης: 22:00 | Είσοδος ελεύθερη

Ο «Mr Z» live dj set στο Superfly

Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2) - εικόνα 2

Η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το πάντα χαρωπό μπαρ του Παγκρατίου, γιατί στα decks του θα βρεθεί ο «Mr Z» aka Zois Chalkiopoulos. Αναμένεται, πάντως, να ζήσετε τρελές καταστάσεις με μουσικές επιλογές όπως, ρωσική disco, πολωνική funk (!), ελληνική pop και τούρκικη rock. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά, θα ρίξετε πολύ χορό και θα νιώσετε γλυκιά νοσταλγία κάπου ανάμεσα στα σουμπούτεο, τα playmobil και τα τεύχη της «σούπερ Κατερίνας».

i Ώρα έναρξης: 21:00 | Είσοδος ελεύθερη

«Cuartero B2B Guti» live dj set στο Steam Athens

Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2) - εικόνα 3

Αυτό το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου προβλέπεται να είναι πολύ ηλεκτρισμένο με ένα δυνατό back 2 back στο «Steam» που φέρει την υπογραφή του blend. Ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού στο είδος της tech house, ο Αργεντινός Guti, κι ο Ισπανός τεχνίτης της, ο Cuartero, εισβάλλουν στο ειδικά διαμορφωμένο booth του «Steam», για ένα set που κανείς λάτρης της ηλεκτρονικής σκηνής δεν πρέπει να χάσει. Τη σύμπραξή τους θα πλαισιώσει ο Resident Dj του Blend, Manolaco.

i Ώρα έναρξης: 23:59 | Είσοδος: €15

Οι «Patatatiti» live στη Braziliana

Ξενυχτάμε | Patatatiti, Guti ή Mr Z; (30/1-5/2) - εικόνα 4

Το νέο αθηναϊκό σχήμα «Patatatiti» με την μεταδοτική ενέργεια, θα βρεθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου σε ένα εντός έδρας live στη «Braziliana». Θα ακούσετε παραδοσιακές μουσικές από την Λατινική Αμερική δοσμένες με σύγχρονο τρόπο, θα λικνιστείτε στους έντονους ρυθμούς της cumbia, της salsa και θα πάρετε μια μικρή δόση από tropical funk.

i Ώρα έναρξης: 20:00 | Είσοδος ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες

Braziliana

Αρκάδων 4, Πλ. Μερκούρη, Άνω Πετράλωνα
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.