Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας

Τι γίνεται όταν μια παρέα τεσσάρων νέων bartenders κάνει την τέχνη τους παγκόσμιο trend; Μια έκρηξη από δροσιστικά bubbles σε επτά απολαυστικές εκδοχές…

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας

Τι γίνεται όταν μια παρέα τεσσάρων νέων bartenders κάνει την τέχνη τους παγκόσμιο trend; Μια έκρηξη από δροσιστικά bubbles σε επτά απολαυστικές εκδοχές…

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 1

Εδώ και τρία χρόνια τα Three Cents, τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά, έχουν κατακτήσει τόσο τους καλύτερους bartenders της Ελλάδας και του εξωτερικού, όσο και τους καταναλωτές, που πλέον τα έχουν αγαπήσει και τα ζητούν στις εξόδους τους με το όνομά τους. Πρόκειται για τη νέα γενιά των αναψυκτικών, που λειτουργούν πολύ καλά ως mixers, για να δώσουν μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης σε cocktails και long drinks, ενώ τα απολαμβάνουμε πολύ καλά και σκέτα, παγωμένα.

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 2

Κυκλοφορούν σε επτά απολαυστικούς συνδυασμούς με δυνατό σημείο τους τα πολύ ποιοτικά φυσικά συστατικά, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές, αλλά και την υψηλή περιεκτικότητα σε ανθρακικό, που δίνει ζωντάνια στο ποτό, μέχρι την τελευταία του σταγόνα. Εμπνευσμένα από την εποχή της ποταπαγόρευσης, τα κομψά, μικρά, γυάλινα μπουκάλια συνδυάζουν την έντονη παρουσία των φυσαλίδων με τις κομψές αρωματικές νότες.

Three Cents: τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά απογειώνουν τις αισθήσεις μας - εικόνα 3

Τα Three Cents αυτό το καλοκαίρι κάνουν το επόμενο βήμα και μεγαλώνουν. Σε νέο μπουκάλι των 275 ml – όσο δηλαδή μια απολαυστική μερίδα, οι δυο δημοφιλέστερες γεύσεις, Pink Grapefruit Soda & Gentlemen’s Soda (με γεύση περγαμόντο και μανταρίνι), έρχονται για να δροσίσουν τα απογεύματά μας. Έτσι τα αγαπημένα Three Cents πλέον εκτός από τα πιο in bars είναι διαθέσιμα και σε σημεία όπου μπορούμε να τα απολαύσουμε σκέτα.
Θα τα βρείτε στα καλύτερα καφέ της πόλης, αλλά αποτελούν και ιδανική πρόταση για να ξεδιψάσουν τις εξορμήσεις μας στην παραλία και τις καλοκαιρινές μας βόλτες. Αναζητήστε τα και αφήστε τη δύναμη των μπουρμπουλήθρων να σας παρασύρει…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.