Οι Karenn υψώνουν το λάβαρο της βρετανικής techno

Με ένα κατακλυσμιαίο live set στο τελευταίο guest event των Analogue για τη σεζόν στο «Six D.O.G.S.».

Οι Karenn υψώνουν το λάβαρο της βρετανικής techno

Τη χρονιά που πέρασε, παρά τη συνεχιζόμενη εμμονή με τον «γερμανικό» ήχο, η industrial techno είχε την τιμητική της κι αυτό αποτυπώθηκε σε μετακλήσεις ονομάτων όπως ο Regis, ο Samuel Kerridge και ο Shifted. Αυτή η ηχο-τρομοκρατική πλευρά της techno, του δημοφιλέστερου είδους χορευτικής ηλεκτρονικής μουσικής, καλλιεργείται τα τελευταία χρόνια ειδικά στη Μεγάλη Βρετανία, με πρωτεργάτες τους Perc, Regis και Surgeon – αυτοί οι δύο τελευταίοι έφτιαξαν το θρυλικό δίδυμο των British Murder Boys. Ένα άλλο δίδυμο, οι Karenn των Blawan και Pariah, επισκέπτονται την Αθήνα την Παρασκευή 13 Απριλίου για ένα αποκλειστικό δίωρο live set, απ’ αυτά που είναι περιζήτητα στα πιο πειραματικά φεστιβάλ και events. Φορτωμένοι με πολλές βαλίτσες αναλογικών μηχανημάτων, οι δύο παραγωγοί, οι οποίοι έχουν να επιδείξουν σημαντική solo καριέρα (έχοντας ξεκινήσει από το ευρύτερο φάσμα της dubstep) και τρέχουν το label Sheworks, θα παρουσιάσουν το νεωτεριστικό αυτοσχεδιαστικό live set τους με τον ανελέητο και βάναυσο ήχο που έχει κάτι από τη μαγεία των rave parties σε αποθήκες της δεκαετίας του ’90.

Tο party των Analogue στο «Six D.O.G.S.» με καλεσμένους τους Karenn είναι το τελευταίο guest event της ομάδας γι’ αυτήν τη σεζόν. Το βρετανικό δίδυμο θα πλαισιωθεί από τους Jerm, A.Metz και Mr. M. Είσοδος 15€.

Περισσότερες πληροφορίες

Six D.O.G.S.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
23/04/2024

Στο 'Island' κι αυτό το καλοκαίρι

Το hot spot της αθηναϊκής Ριβιέρας επανέρχεται για μία ακόμη σεζόν.

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.