Baba au Rum

Άλλο ένα αθηναϊκό μπαρ που κατόρθωσε να μπει στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου και όχι άδικα, αφού είναι αυτό από όπου ξεκίνησε η νέα χρυσή εποχή του αθηναϊκού κοκτέιλ.

Baba au Rum

Άλλο ένα αθηναϊκό μπαρ που κατόρθωσε να μπει στη λίστα με τα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου και όχι άδικα, αφού είναι αυτό από όπου ξεκίνησε η νέα χρυσή εποχή του αθηναϊκού κοκτέιλ. Με 136 διαφορετικές ετικέτες ρουμιού στη διάθεσή τους, από 26 χώρες (ανάμεσά τους και σπάνια ρούμια από Νεπάλ, Ινδία, Αϊτή και Αντίγκουα) ο Θανάσης Προυνάρους και η ομάδα του «παίζουν» με τις κλασικές εκδοχές και προτείνουν πρωτότυπες μείξεις που γίνονται talk of the town. Για να πάρουμε μια ιδέα για τo τι φτιάχνεται εδώ, ο κατάλογος ξεκινά με τα The Avant Garde Cocktails, κοκτέιλ που πρέπει να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου, αποτέλεσμα πειραματισμού και νεωτερισμών. Συνέχεια έχει η The Rum Society, αφού το εν λόγω μπαρ έχει βραβευθεί ως ένα από τα καλύτερα ρούμι μπαρ του κόσμου, ενώ μπορεί κανείς να επιλέξει να απολαύσει ρούμι μαζί με σοκολάτα Valrhona με το Rum & Chocolate. Εδώ βρίσκουμε ακόμη και ελληνικό λευκό, κόκκινο και αφρώδη οίνο, καθώς και διάφορα είδη μπίρας από όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.