Πλατεία Μαβίλη 4 παρά...

Τώρα τον Αύγουστο όσοι από εμάς ξεμείναμε στην πόλη και αναζητούσαμε τις καθημερινές ένα στέκι για ποτάκι πολύ απογοητευτήκαμε καθώς...

Πλατεία Μαβίλη 4 παρά...

Τώρα τον Αύγουστο όσοι από εμάς ξεμείναμε στην πόλη και αναζητούσαμε τις καθημερινές ένα στέκι για ποτάκι πολύ απογοητευτήκαμε καθώς τα περισσότερα μπαράκια του dowtown είχαν πάει διακοπές. Και ως διά μαγείας όλες μας οι βραδινές αναζητήσεις είχαν πάντα αίσιο τέλος όταν κάποιος από την παρέα έλεγε τη σωτήρια ατάκα: «Δεν πάμε Μαβίλη;». Το πάντα κατάμεστο Μπρίκι και το Flower με τα τραπεζάκια του στην πλατεία, σε συνδυασμό με τα Everest, την κλασική καντίνα, το σιντριβάνι που σβήνει τα φώτα του μετά τις δύο, τα αδέσποτα σκυλάκια που μονίμως παίζουν και τα περίπτερα που έχουν βαρεθεί να πουλούν μπύρες τα βράδια, συνθέτουν την πιο καλτ πλατεία της πόλης. Ένας μικρός παράδεισος για λάτρες του μεταμεσονύχτιου αστικού τοπίου, εναλλακτικούς και φαν του αλκοόλ σε λογικές τιμές.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το 'Baba Au Rum' παραδίδει την μπάρα του στο συριανό 'Theosis'

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τρίτη 23 Απριλίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
22/04/2024

Πρώτη ματιά στο 'Walk In Athens', το νέο μπαρ της Μαυρομιχάλη

Οι δημιουργοί του 'Line Athens' (Νο 12 στα The World's 50 Best Bars 2023) παρουσιάζουν ακόμη ένα πολύ ενδιαφέρον project, που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στα Εξάρχεια.

Στο θεατρικό σουρεάλ του "L’ Alchimiste"

Όσο δεν παίρνει sui generis και ατμοσφαιρικό, αυτό το bistrot - cocktail bar των Carattoni αλλάζει τα δεδομένα στην πλατεία Καρύτση.

Οι Fideles "φέρνουν" το καλοκαίρι στο "Bolivar"

Το ιδιαίτερα δημοφιλές ντούο της melodic techno έρχεται στα εγκαίνια του "Bolivar" σηματοδοτώντας την εκκίνηση μιας εκρηκτικής σεζόν.

Γνωρίστε περισσότερες από χίλιες μπίρες στο "World of Beer Festival"

Ένα τριήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με άφθονη μπίρα από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, μουσικές, συναυλίες, games, free beer tastings και stand up comedy show.

'Paradiso': Sustainability σε ένα από τα καλύτερα μπαρ του κόσμου

Το εμβληματικό σποτ της Βαρκελώνης βλέπει σε μια πιο βιώσιμη μπάρα μέσω (και) του Paradiso Sustainability Summit.

Ο DJ Ravin για ένα τελευταίο ανοιξιάτικο session στο "Athenee"

Ο διάσημος DJ από το Παρίσι αναμένεται να μάς ταξιδέψει ξανά με τις μουσικές του επιλογές στα κορυφαία μπαρ για τα οποία η πόλη φημίζεται.