Δείτε το εκρηκτικό teaser του «Jurassic World: Fallen Kingdom»

Το σίκουελ του «Jurassic World» υπόσχεται ακόμα περισσότερες περιπέτειες για τον Κρις Πρατ και την Μπράις Ντάλας Χάουαρντ.

Δείτε το εκρηκτικό teaser του «Jurassic World: Fallen Kingdom»

Η τεράστια παγκόσμια επιτυχία του προ διετίας reboot «Jurassic World» της τάξης των 1.6 δις δολαρίων, φέρνει αναπόφευκτα στη μεγάλη οθόνη το σίκουέλ του με τίτλο «Jurassic World: Fallen Kingdom».

Με το σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Κόλιν Τρέβοροου να συνυπογράφει το σενάριο, η ταινία εναποτίθεται στα ταλαντούχα χέρια του Χουάν Αντόνιο Μπαγιόνα («Το Ορφανοτροφείο»). Η υπόθεσή της βρίσκει τους βασικούς ήρωες που ενσαρκώνουν ο Κρις Πρατ και η Μπράις Ντάλας Χάουραντ να επιστρέφουν στον «τόπο του εγκλήματος», και όπως δείχνει το 15" teaser -προάγγελος του πλήρους τρέιλερ- να καταδιώκονται όχι μόνο από ένα κοπάδι δεινοσαύρων αλλά και ένα ηφαίστειο που εκρήγνυται.

Δείτε παρακάτω το teaser:

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Το Λυσάρι της Ζωής

Διασκεδαστικά ορμητικό, σινεφιλικά ρομαντικό, αλλά και άνισο αφηγηματικά feelgood δράμα που παρασύρεται από την πληθωρικότητα του κόσμου του.

Φανταστικοί Φίλοι

Όλα τα χολιγουντιανά κλισέ επιστρατεύονται σε ένα επιτηδευμένα δακρύβρεχτο παραμύθι, το οποίο χειρίζεται εκβιαστικά τις έννοιες της απώλειας.

Κενά Αέρος

Διάφορες ελάχιστα αστείες και σεναριακά ανοργάνωτες ιδέες προσπαθούν ματαίως να συνθέσουν μια κωμική προσέγγιση της απρόβλεπτης ανθρώπινης συμπεριφοράς.

Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II

Μία από τις πλέον κακοφτιαγμένες ταινίες τρόμου των τελευταίων χρόνων επανέρχεται σαφώς πιο καλλωπισμένη, αλλά εξίσου, αν όχι περισσότερο, ασυνάρτητη.

Μέντιουμ

Ιμπρεσιονιστική, σεναριακά μινιμαλιστική και δραματουργικά ισχνή ιστορία ενηλικίωσης, η οποία ποντάρει στη γλυκόπικρη ατμόσφαιρά της.

77ο Φεστιβάλ Καννών: Ο Ντόναλντ Τραμπ, η Φουριόζα και το "Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι"

Το πρίκουελ του τελευταίου "Mad Max" και μια γαλλική σάτιρα τρόμου ανέβασαν την αδρεναλίνη στην Κρουαζέτ, ενώ τρεις αμφιλεγόμενες βιογραφίες προκάλεσαν πολιτικές και σινεφίλ αντιπαραθέσεις.