Τρία Αστέρια 3D Digital

€ 9,00 φοιτ. € 8,00. Κάθε Τρ., Τετ. € 7,00. Προβολές 3D € 10,00

Ταινίες / Προβολές

Άμπιγκεϊλ

1,5
  • Τρόμου

Μια ομάδα κακοποιών απάγει τη μικρή κόρη ενός πανίσχυρου άνδρα, αγνοώντας πως δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε συνηθισμένο παιδί, αλλά για ένα κοριτσάκι με υπερφυσικές ικανότητες.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 22.20

Εμφύλιος Πόλεμος

2
  • Περιπέτεια

Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο και οι Δυτικές Δυνάμεις πολιορκούν την Ουάσιγκτον, μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη για τον Λευκό Οίκο, θέλοντας να πάρει μια τελευταία συνέντευξη από τον πρόεδρο της χώρας.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.15/ 22.30

Kung Fu Panda 4

2,5
  • Animation

Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 18.15

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

1,5
  • Φαντασίας

Η νεαρή Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα Σεντόπια από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 18.00

Back to Black

2
  • Δραματική

Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 20.00