Νανά Cinemax

€ 8,50. Παιδ., φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,50. Κάθε Τετ. € 5,50 (εκτός αργιών & εορτών). Προβολές 3D € 10,00 Πληροφ. στο 80111300400 από σταθ. και www.cinemax.gr. Δωρεάν Parking.

Ταινίες / Προβολές

Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα

3,5
  • Animation

Μετά την απροσδόκητη επανένωση του Γκάρφιλντ με το χαμένο πατέρα του, τον αλητόγατο Βικ, αυτός και ο φίλος του Όντι αναγκάζονται να συνεργαστούν μαζί του σε μια επικίνδυνη ληστεία.

Προβολές

Αίθουσα 4 Παρ.-Τετ.: 19.15 μεταγλ.

Ο Εξορκισμός

  • Τρόμου

Ένας πρώην σταρ που έχει πάρει πλέον την κάτω βόλτα αρχίζει να εκδηλώνει μια αλλόκοτη συμπεριφορά στα γυρίσματα ενός ριμέικ του «Εξορκιστή». Η αποξενωμένη κόρη του αναρωτιέται αν έχει επιστρέψει στους αυτοκαταστροφικούς εθισμούς του ή του συμβαίνει κάτι πολύ πιο σκοτεινό και επικίνδυνο.

Προβολές

Αίθουσα 6 Πέμ.-Τετ.: 22.30

Η Κυρία του Προέδρου

1,5
  • Κομεντί

Μια ζωή στη σκιά του συζύγου της, η Μπερναντέτ Σιράκ όταν μετακομίζει το 1995 στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων ως πρώτη κυρία της Γαλλίας, αποφασίζει να αλλάξει την εικόνα που έχουν όλοι για εκείνη.

Προβολές

Αίθουσα 6 Πέμ.-Τετ.: 20.30

Οι Μηχανόβιοι

3
  • Περιπέτεια

Στις ΗΠΑ της δεκαετίας του ’60, μια λέσχη μοτοσικλετιστών αποκτά όλο και μεγαλύτερη δύναμη στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς οι ζωές δύο κορυφαίων μελών και μιας γυναίκας του κύκλου τους πρόκειται να διασταυρωθούν ανεπανόρθωτα.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.30

Αίθουσα 5 Πέμ.-Τετ.: 22.30

Μνήμη

2,5
  • Δραματική

Η Σίλβια είναι κοινωνική λειτουργός και μητέρα μιας έφηβης και ο Σολ ένας άντρας που πάσχει από πρώιμη άνοια. Η συνάντησή τους θα αναμοχλεύσει στη Σίλβια μνήμες από το κοινό σχολικό παρελθόν τους, το οποίο εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να αφήσει πίσω.

Προβολές

Αίθουσα 5 Πέμ.-Τετ.: 20.00

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.00 μεταγλ./ 21.00 με υπότιτλους

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.30 μεταγλ.

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 20.30 μεταγλ.

Furiosa: A Mad Max Saga

3
  • Περιπέτεια

Σε έναν άνυδρο και άγονο κόσμο, η νεαρή Φουριόσα καλείται να προστατεύσει την πατρίδα της, τον εύφορο Πράσινο Τόπο, αλλά και να επιβιώσει πάση θυσία, όταν ο πολέμαρχος Ντεμέντους την αιχμαλωτίζει προτού κηρύξει πόλεμο στις δυνάμεις του τυράννου Ιμόρταν Τζο.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 21.15