Μίμης Φωτόπουλος (Δημ. Κιν/φος)

€ 7,00, φοιτ., μαθητ., άνεργοι, άνω των 65 & ΑμεΑ € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Longlegs

3,5
  • Τρόμου

Μια αστυνομική ντετέκτιβ αποκτά εμμονή με την υπόθεση ενός κατά συρροήν δολοφόνου, ώσπου συνειδητοποιεί ότι όσο εντρυφά σε αυτήν τόσο περισσότερο σφίγγει γύρω της ένας κλοιός που βάζει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 22.45

MaXXXine

2
  • Τρόμου

Έχοντας αφήσει πίσω της τη σφαγή του Τέξας, η Μαξίν είναι πλέον μια διάσημη πορνοστάρ που θέλει να κυνηγήσει καριέρα «σοβαρής» ηθοποιού στο Χόλιγουντ του 1985. Τότε ένας serial killer αρχίζει να σκορπίζει τον τρόμο στην πόλη, με πολλά από τα θύματά του να είναι στάρλετς του άμεσου περιβάλλοντός της.

Προβολές

Δευτ.-Τετ.: 23.00

Deadpool & Wolverine

  • Περιπέτεια

Ο Deadpool σμίγει κινηματογραφικά με τον Wolverine. Φυσικά, οι δυο τους δε γίνονται αμέσως ομάδα, αφού ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως ο Deadpool ξέρει πώς να πείθει ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταλλαγμένο.

Προβολές

Τετ.: 20.45

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ομαδική Θεραπεία

2
  • Δραματική

Τρία ζευγάρια που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους προσκαλούνται από την ψυχοθεραπεύτριά τους να συμμετάσχουν σε μια από κοινού συνεδρία. Εκείνη, ωστόσο, απουσιάζει και στη θέση της έχει αφήσει μια σειρά από εντολές που οι θεραπευόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν, εάν θέλουν να μάθουν τον πραγματικό λόγο που τους έφερε εκεί.

Προβολές

Πέμ.-Κυρ.: 20.45

Πάντα Υπάρχει Το Αύριο

2
  • Δραματική Κωμωδία

Στη μεταπολεμική Ιταλία, μια μητέρα προσπαθεί να αναθρέψει τα παιδιά της, αλλά και να επιβιώσει ενός κακοποιητικού συζύγου, μέχρις ότου δεν αντέχει πια και αποφασίζει να αναλάβει δράση.

Προβολές

Δευτ., Τρ.: 20.45

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα