Ηλέκτρα

Πέμ.-Τρ. € 8,00, Τετ. € 6,50, παιδ.-φοιτ., άνεργοι & άνω των 65 € 6,50. Αγορά εισιτηρίων στο more.com & στο www.summercinemas.gr

Ταινίες / Προβολές

Ανθρωπίστρια Βρικόλακας Αναζητά Αυτοκτονικό Άτομο

3
  • Φαντασίας

Η νεαρή Σασά είναι ένας βρικόλακας που δεν μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο, ώστε να καλύψει την ανάγκη της για αίμα. Οι εξοργισμένοι γονείς της τής δίνουν τελεσίγραφο και τότε παρουσιάζεται ο Πολ. Ένας μοναχικός έφηβος με τάσεις αυτοκτονίας, ο οποίος είναι πρόθυμος να τη βοηθήσει.

Προβολές

Πέμ., Δευτ., Τρ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Παρ.-Κυρ.: 21.00 μεταγλ.

Deadpool & Wolverine

  • Περιπέτεια

Ο Deadpool σμίγει κινηματογραφικά με τον Wolverine. Φυσικά, οι δυο τους δε γίνονται αμέσως ομάδα, αφού ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως ο Deadpool ξέρει πώς να πείθει ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταλλαγμένο.

Προβολές

Τετ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Σιωπηλός Μάρτυς

5
  • Θρίλερ

Καθηλωμένος στο διαμέρισμά του με σπασμένο πόδι, ένας φωτορεπόρτερ παρακολουθεί βαριεστημένα από το παράθυρό του τους γείτονες. Όταν όμως γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός φόνου ακριβώς απέναντι, προσπαθεί να εξιχνιάσει το έγκλημα με τη βοήθεια της αγαπημένης του.

Προβολές

Πέμ.-Τρ.: 22.45, Τετ. 23.20