Αίγλη 3D Digital

€ 8,00, παιδ. € 7,00, φοιτ. (εκτός Σάβ., Κυρ.) € 7,00.

Ταινίες / Προβολές

Οι Αντίπαλοι

3
  • Δραματική

Δύο νεαροί τενίστες, αδελφικοί φίλοι μεταξύ τους, ερωτεύονται με πάθος μια συναθλήτριά τους. Έπειτα από 13 χρόνια, η ζωή θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους στο ίδιο γήπεδο.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.50

Η Κιβωτός του Νώε

2,5
  • Animation

Δυο ποντικοί μουσικοί μαθαίνουν για τον επικείμενο κατακλυσμό και επιχειρούν να επιβιβαστούν στην Κιβωτό του Νώε.

Προβολές

Αίθουσα 4 Σάβ.-Τετ.: 18.10 μεταγλ.

Kung Fu Panda 4

2,5
  • Animation

Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ.-Τετ.: 18.15 μεταγλ.

Τα Μαθήματα της Μπλάγκα

4
  • Δραματική

Μια συνταξιούχος δασκάλα, η οποία μαζεύει λεφτά για να αγοράσει τάφο για τον πρόσφατα αποθανόντα σύζυγό της, πέφτει θύμα τηλεφωνικής απάτης. Απελπισμένη, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.40

Μην Ανοίγεις την Πόρτα

2
  • Θρίλερ

Μια νεαρή γυναίκα βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι ενός άντρα που ζει μόνος του στην καρδιά ενός ορεινού δάσους. Του ανακοινώνει πως είναι βιολόγος, η ερευνητική ομάδα της οποίας δέχτηκε μια μυστηριώδη επίθεση, τίποτα όμως δεν μπορεί να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.10/ 22.10

Back to Black

2
  • Δραματική

Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 22.15

Υπέροχες Μέρες

3,5
  • Δραματική

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 20.00

Ο Χορός των Φαντασμάτων

2,5
  • Animation

Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.40 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα