Αριάν

€ 9,90 . Animation-μεταγλωτ. € 7,90. Παιδ., μαθητ., φοιτ. & άνω των 60 € 8,90. Premium θέσεις € 13,90. Τετ. είσ. € 7,90, Premium θέσεις € 11,90. Ειδικές τιμές μελών & γκρουπ 6,90€-8,90€. Αριθμημένες Θέσεις. Προπωλήσεις εισιτηρίων στο www.ARIANcinema.gr

Ταινίες / Προβολές

Ιστορίες Καλοσύνης

3
  • Δραματική

Ένας άντρας καλείται να αποδείξει την πίστη του στο αφεντικό του. Η σύζυγος ενός αστυνομικού αναζητείται έπειτα από ένα ναυάγιο, αλλά όταν επανεμφανίζεται εκείνος αμφιβάλλει για την «αυθεντικότητά» της. Ένα ζευγάρι αναζητά ένα άτομο ικανό να γίνει πνευματικός ηγέτης, δίνοντας αναφορά στους επικεφαλής μιας μυστηριώδους σέκτας.

Προβολές

Κυρ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Το Καλοκαίρι της Κάρμεν

3
  • Κομεντί

Απολαμβάνοντας ένα ολοήμερο μπάνιο, ο Δημοσθένης βοηθά το φίλο του Νικήτα στη συγγραφή ενός σεναρίου βασισμένου στα προσωπικά τους βιώματα.

Προβολές

Τρ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Bad Boys: Ride or Die

1
  • Περιπέτεια

Όταν ο πρώην προϊστάμενος και φίλος τους αστυνόμος Χάουαρντ κατηγορείται για δωροδοκία από κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών, οι Μάικ και Μάρκους είναι αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια και να αποκαταστήσουν το όνομά του.

Προβολές

Σάβ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2

3,5
  • Animation

Η Ράιλι μπαίνει στην εφηβεία και τα κυρίαρχα μέχρι τώρα συναισθήματά της, η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, αιφνιδιάζονται όταν εμφανίζεται η Ανησυχία. Η οποία, μάλιστα, καταφθάνει με παρέα.

Προβολές

Πέμ.-Τετ.: 20.40 μεταγλ., Παρ., Δευτ., Τετ. 22.20 με υπότιτλους

Παριζιάνικες Ιστορίες

1,5
  • Κωμωδία

Μια πάλαι ποτέ διάσημη σοπράνο, ένας ατρόμητος κασκαντέρ, μια έφηβη σε απόγνωση, ένας ερωτευμένος μακιγιέρ, ένας τηλεοπτικός σταρ που πρέπει να κάνει ιατρικές εξετάσεις… Άνθρωποι που, με φόντο το πολύβουο Παρίσι, πλησιάζουν το θάνατο, επανεκτιμώντας τις απλές αξίες της ζωής.

Προβολές

Πέμ.: 22.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα