"Οι τρεις μάγοι": 'Ενα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της μαγείας συμβαίνει στο θέατρο Αυλαία

Τρεις ξεχωριστοί μάγοι με σημαντική πορεία στο χώρο των "μαγικών" ενθουσιάζουν μικρούς και μεγάλους θεατές σε μια παράσταση που θα τους μείνει αξέχαστη.

Οι 3 Μάγοι

Και ποιος δεν έχει αυτή τη συναρπαστική ανάμνηση από εκείνη τη μέρα που κάποιος του έκανε για πρώτη φορά ένα "μαγικό"; Γεμάτες περιέργεια στιγμές με πρώτο ερώτημα "μα πώς γίνεται αυτό;" και τη φαντασία να ταξιδεύει στην προσπάθεια να γίνει κατανοητό πώς ακριβώς συμβαίνει κάτι που φαινομενικά είναι αδύνατο να συμβεί. Τα μαγικά τεχνάσματα αποτελούν πάντα πηγή γέλιου και θαυμασμού απέναντι στο "εξωπραγματικό" ενώ εξάπτουν τη φαντασία μικρών και μεγάλων μέσα σε ένα δημιουργικό κλίμα χαράς και ενθουσιασμού.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στο θέατρο Αυλαία (Πολυχώρος Τεχνών). Οι εκπληκτικοί μάγοι Τρίσταν, Ερμής και Άλεξ, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα μοναδικό magic show για μικρούς και μεγάλους με στόχο να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, απίστευτα τεχνάσματα και πολλές μαγικές εκπλήξεις. Μαζί τους είναι η χορεύτρια Ιωάννα Ευγενοπούλου.

Ο βραβευμένος καλλιτέχνης Γιώργος Αρκομάνης (Τρίσταν), είναι μάγος, συνθέτης και συγγραφέας. Ο θρυλικός μάγος Michael Ammar του έχει χαρίσει το ψευδώνυμο "The Maestro Magician". Οι παραστάσεις του, αποτελούν ένα πρωτόγνωρο θέαμα, όπου μαγεία, μουσική, λόγος και κίνηση εναρμονίζονται, συνθέτοντας ένα νέο, συναρπαστικό πεδίο έκφρασης και νοήματος. Μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας και πρωτότυπη μουσική, ταξιδεύει τους θεατές σ’ έναν καθηλωτικό κόσμο, γεμάτο μυστήριο, αγωνία, χιούμορ και συναίσθημα.

3 Μάγοι

Ο μάγος Άλεξ εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ταχυδακτυλουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ειδικεύεται στα stage Illusions (μεγάλες οφθαλμαπάτες) και τα παρουσιάζει μ’ ένα ξεχωριστό και επιβλητικό στιλ. Στο ρεπερτόριο του, μεταξύ άλλων, υπάρχουν διάσημες οφθαλμαπάτες, όπως το "Κόψιμο Γυναίκας", η "Ανθρώπινη Αιώρηση" και πολλά ακόμα φαντασμαγορικά illusions.

Τέλος, ο "Ερμής ο Μάγος" έχει ανακαλύψει το μυστικό πως να κάνει τα παιδιά να λατρεύουν τις μαγικές παραστάσεις: Γίνεται ο ίδιος παιδί και μετατρέπει τους θεατές σε αναπόσπαστο κομμάτι της παράστασης. Η συμμετοχή μικρών και μεγάλων είναι απαραίτητη και ξεκαρδιστική. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του: μέσα από διαδραστικά τεχνάσματα ν’ αφήσει ένα μόνιμο μαγικό χαμόγελο στα χείλη των θεατών.

Οι 3 Μάγοι

΄Έτσι λοιπόν, οι τρεις ταλαντούχοι μάγοι περιμένουν τους μικρούς μας φίλους κάθε Κυριακή στις 5 μ.μ στο θέατρο Αυλαία, μέχρι τέλη Μαρτίου. Έπειτα, την σκυτάλη παίρνει η θεατρική διασκευή του γνωστού παραμυθιού των αδερφών Γκριμ "Hans & Gretel" που θα παρουσιάζεται κάθε Κυριακή στις 3 μ.μ.

Παράλληλα, στο φουαγιέ του θεάτρου Αυλαία, σας περιμένουν επιπλέον μαγικές εκπλήξεις: Ο ζογκλέρ Γιώργος Σεραφειμίδης (κοκόικα ομάδα σύγχρονου τσίρκου) υποδέχεται το κοινό με την κρυστάλλινη μπάλα του και παρουσιάζει τις μαγευτικές δεξιότητες του, σε απόσταση αναπνοής. Λίγα μέτρα μακριά, ο Ρουμπινίκ βρίσκεται στο magic shop του θεάτρου, δείχνοντάς μία ποικιλία μαγικών τρικ και δίνοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να μάθει τα τεχνάσματα. Φυσικά, όλη η εμπειρία μπορεί να συνδυαστεί με ένα αγαπημένο ποτό ή ρόφημα που σερβίρονται στο φιλόξενο μπαρ του θεάτρου.

Η παράσταση προτείνεται για παιδιά από 2 έως 12 ετών. 

Περισσότερες πληροφορίες

Οι τρεις μάγοι

  • Ταχυδακτυλουργικό σόου
  • Διάρκεια: 90 '

Ένα μοναδικό show για μικρούς και μεγάλους. Τρεις εκπληκτικοί μάγοι ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να προσφέρουν αξέχαστες στιγμές, μέσα από εντυπωσιακές οφθαλμαπάτες, απίστευτα τεχνάσματα και πολλές μαγικές εκπλήξεις. Ο Μάγος Τρίσταν χρησιμοποιεί ευφυέστατα παιχνίδια μυαλού, δεξιοτεχνικές επιδείξεις ταχυδακτυλουργίας και πρωτότυπη μουσική, ώστε να ταξιδέψει τους θεατές σε έναν καθηλωτικό κόσμο. Ο Μάγος Άλεξ έχει τριάντα χρόνια εμπειρίας και ειδικεύεται στα Stage Illusions (Μεγάλες Οφθαλμαπάτες), όπως το «Κόψιμο Γυναίκας», αλλά και η «Ανθρώπινη Αιώρηση». Τέλος, ο τρίτος περφόρμερ Ερμής ο Μάγος μέσα από διαδραστικά τεχνάσματα, πρόκειται να αφήσει ένα μόνιμο μαγικό χαμόγελο στα χείλη των θεατών.

Αυλαία Πολυχώρος

Β΄ Μεραρχίας & Κουντουριώτου

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
25/04/2024

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.