WestCity Cinemas

€ 7,00, παιδ., φοιτ., άνεργοι AμεΑ & άνω των 65 € 5,00. Δευτ., Τρ. γεν. είσ. € 5,00. Κάθε Τετ., Πέμ. τα δύο άτομα με ένα εισιτήριο. Επιλεγμένες ταινίες € 3,00. Προπώληση εισιτηρίων στο more.com

Ταινίες / Προβολές

Άγνωστοι Μεταξύ μας

4
 • Δραματική

Ένας σεναριογράφος, ο οποίος ξεκινά μια σχέση με το γείτονά του, επισκέπτεται έπειτα από πολύ καιρό το πατρικό του. Εκεί συναντά τους γονείς του, οι οποίοι ζουν όπως ακριβώς την ημέρα που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητικό δυστύχημα, τριάντα χρόνια πριν.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.45

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ανατομία Μιας Πτώσης

4
 • Δικαστικό Θρίλερ

Μια Γερμανίδα συγγραφέας κατηγορείται για το θάνατο του Γάλλου συζύγου της. Στο δικαστήριο αποκαλύπτονται πολλές κρυφές πλευρές της σχέσης τους, περιπλέκοντας τις ενδείξεις για την ενοχή ή την αθωότητά της.

Προβολές

Αίθουσα 4 Δευτ., Τρ.: 20.30. Είσ. € 3,00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Αργοναύτες: Η Οργή του Ποσειδώνα

2,5
 • Animation

Η Πάτι είναι ένα θαρραλέο ποντίκι που ξεκινάει από την Κολχίδα μαζί με τον ηλικιωμένο πλέον Ιάσονα και τους νεκραναστημένους Αργοναύτες του για ένα περιπετειώδες θαλάσσιο ταξίδι, προκειμένου να σώσει την πόλη της από την οργή του θεού Ποσειδώνα.

Προβολές

Αίθουσα 1 Κυρ.: 12.00 μεταγλ. Είσ. € 3,00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
 • Αίθουσα 1

Γάτες στο Μουσείο

1,5
 • Animation

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Προβολές

Αίθουσα 3 Σάβ., Κυρ.: 17.15 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
 • Αίθουσα 3

Ζώνη Ενδιαφέροντος

5
 • Δραματική

Η ειδυλλιακή καθημερινότητα της επταμελούς οικογένειας του διοικητή του Άουσβιτς Ρούντολφ Ες και της συζύγου του Χέντγουικ, οι οποίοι περνούν τις μέρες του σ’ ένα πανέμορφο σπίτι με κήπο δίπλα στον τοίχο του στρατοπέδου.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Dune: Μέρος Δεύτερο

4
 • Επιστ. Φαντασίας

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Πολ Ατρείδης πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.15

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 18.45

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 17.30

Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν

2
 • Animation

Πετώντας από τη Σαγκάη για το Σαν Φρανσίσκο, ο επιθεωρητής Σαν, μια πολυμήχανη αράχνη, καλείται να λύσει το γρίφο της δολοφονίας ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
 • Αίθουσα 2

Πρίμα Μπαλαρίνα

1,5
 • Δραματική

Στα 15 της χρόνια, η Τζόι Γούμακ είναι η πρώτη Αμερικάνα χορεύτρια που γίνεται δεκτή στην ακαδημία των Μπολσόι. Μετακομίζει στη Μόσχα γεμάτη όνειρα, η πραγματικότητα την οποία θα συναντήσει εκεί, όμως, θα είναι αδυσώπητα σκληρή και ανταγωνιστική.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 18.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Υπέροχες Μέρες

3,5
 • Δραματική

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 19.00

Αίθουσα 4 Πέμ., Παρ., Σάβ., Κυρ., Τετ.: 20.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα