Κηφισιά Cinemax

€ 9,00, παιδ., μαθητ, φοιτ., ΑμεΑ, άνεργοι, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,50.

Ταινίες / Προβολές

Ευχή

2,5
  • Animation

Στον μαγικό κόσμο του Ρόσας, ο βασιλιάς Μαγκνίφικο υπόσχεται στους υπηκόους του την εκπλήρωση μιας ευχής κατά τη διάρκεια της ζωής τους, όποτε εκείνος το αποφασίσει. Η νεαρή Άσα, όμως, θα αμφισβητήσει την εξουσία του και θα ξεκινήσει μια κόντρα μαζί του, έχοντας απροσδόκητο σύμμαχο στο πλευρό της ένα πεφταστέρι.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 18.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Οι Ευχούληδες 3: Μαζί για Μπάντα

2
  • Animation

Κάποτε μέλος του πετυχημένου, αλλά διαλυμένου πλέον boyband BroZone, ο Κλωνάρης έχει να δει πολλά χρόνια τα υπόλοιπα τέσσερα αδέλφια του. Όταν, όμως, μαθαίνει ότι ένα απ’ αυτά έχει απαχθεί από τους μοχθηρούς ποπ σταρ Βέλβετ και Βενίρ, ξεκινάει μαζί με την Πόπη την αναζήτηση της υπόλοιπης οικογένειάς του για να σώσουν όλοι μαζί τον αιχμάλωτο αδελφό τους.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 16.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Κόκκινος Ουρανός

3
  • Δραματική

Ο Λίον είναι ένας νεαρός συγγραφέας, ο οποίος μαζί με το φίλο του Φέλιξ πηγαίνει για λίγες ημέρες στο οικογενειακό εξοχικό του τελευταίου στη Βαλτική θάλασσα. Εκεί σκοπεύει να δουλέψει εντατικά πάνω στο καινούργιο του μυθιστόρημα, αλλά η απροειδοποίητη εμφάνιση της νεαρής Νάντια θα του αλλάξει τα σχέδια.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.30

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Με τα Μάτια της Νταλβά

3
  • Δραματική

Η δωδεκάχρονη Νταλβά ζει με τον πατέρα της, ο οποίος συλλαμβάνεται από την αστυνομία για την κακοποίησή της. Εκείνη καταλήγει σε μια ειδική δομή ανηλίκων, αρνούμενη πεισματικά να αποδεχθεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.20

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

May December

3
  • Δραματική

Η Γκρέισι είναι μια γυναίκα η οποία ζει ευτυχισμένη με τον πολύ νεότερο σύζυγό της, αν και μια εικοσαετία νωρίτερα η σχέση τους είχε προκαλέσει τεράστιο μιντιακό σκάνδαλο. Τώρα μια διάσημη ηθοποιός καλείται να την ερμηνεύσει σε ταινία που πρόκειται να γυριστεί και ζητά να τη συναντήσει στο πλαίσιο της έρευνάς της για το ρόλο.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;

3
  • Animation

Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα
  • Αίθουσα 2