Άνοιξη Art Cinema 2+1

Πέμ.-Κυρ. € 7,50, Δευτ., Τρ. € 5,00. Κάθε Τετ. € 4,00. Παιδ.- φοιτ., ΑμεΑ, άνεργοι € 6,00. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Γάτες στο Μουσείο

1,5
  • Animation

Ο γάτος Βίνσεντ και ο ποντικός φίλος του Μορίς βρίσκουν καταφύγιο στο μουσείο Ερμιτάζ. Ο πρώτος γίνεται μέλος της εκλεκτής γατο-ομάδας που προστατεύει τα έργα τέχνης, αλλά ο δεύτερος είναι αποφασισμένος να δοκιμάσει πόσο… νόστιμη είναι η κλασική ζωγραφική.

Προβολές

Αίθουσα 2 Art Cinema Σάβ., Κυρ.: 17.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Μια Γυναίκα

1,5
  • Θρίλερ

Η Ζιλιάν είναι Παριζιάνα αστυνομικός και ταυτόχρονα επιτυχημένη συγγραφέας μυθιστορημάτων. Όταν αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της ζει διπλή ζωή, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να βρεθεί σύντομα μπροστά σε μια σειρά από εκπλήξεις.

Προβολές

Αίθουσα 2 Art Cinema Πέμ.-Τετ.: 21.30

Dune: Μέρος Δεύτερο

4
  • Επιστ. Φαντασίας

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Πολ Ατρείδης πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Αίθουσα 2 Art Cinema Πέμ.-Τετ.: 18.30

Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν

2
  • Animation

Πετώντας από τη Σαγκάη για το Σαν Φρανσίσκο, ο επιθεωρητής Σαν, μια πολυμήχανη αράχνη, καλείται να λύσει το γρίφο της δολοφονίας ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.15 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Υπέροχες Μέρες

3,5
  • Δραματική

Ο Χιραγιάμα εργάζεται ως καθαριστής δημόσιων τουαλετών στο Τόκιο. Οι μέρες του κυλούν πανομοιότυπα, δουλεύοντας, ακούγοντας μουσική, φωτογραφίζοντας τη φύση και διαβάζοντας. Μια ρουτίνα, την οποία θα χρωματίσουν ο καινούργιος βοηθός του και η επίσκεψη της νεαρής ανιψιάς του.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.00