Αελλώ Cinemax

€ 8,50. Παιδ., φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,50. Κάθε Τετ. € 5,50 (εκτός αργιών & εορτών). Προβολές 3D € 10,00

Ταινίες / Προβολές

Άμπιγκεϊλ

1,5
  • Τρόμου

Μια ομάδα κακοποιών απάγει τη μικρή κόρη ενός πανίσχυρου άνδρα, αγνοώντας πως δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε συνηθισμένο παιδί, αλλά για ένα κοριτσάκι με υπερφυσικές ικανότητες.

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 19.40/ 22.00

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τετ.: 20.45

Εμφύλιος Πόλεμος

2
  • Περιπέτεια

Ενώ οι ΗΠΑ βρίσκονται σε εμφύλιο πόλεμο και οι Δυτικές Δυνάμεις πολιορκούν την Ουάσιγκτον, μια ομάδα δημοσιογράφων ξεκινάει από τη Νέα Υόρκη για τον Λευκό Οίκο, θέλοντας να πάρει μια τελευταία συνέντευξη από τον πρόεδρο της χώρας.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 21.30

Kung Fu Panda 4

2,5
  • Animation

Ο Πο μαθαίνει με λύπη του ότι έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψει το ρόλο του Δράκου Πολεμιστή και να αναλάβει αυτόν του πνευματικού ηγέτη στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Προτού ορίσει το διάδοχό του, όμως, μια καινούργια, πανίσχυρη απειλή εμφανίζεται, αναζητώντας το Ραβδί της Σοφίας που κρατάει ο Πο.

Προβολές

Αίθουσα 3 Σάβ., Κυρ.: 18.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

1,5
  • Φαντασίας

Η νεαρή Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα Σεντόπια από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Προβολές

Αίθουσα 1 Σάβ., Κυρ.: 17.45 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Back to Black

2
  • Δραματική

Η διαδρομή της Έιμι Γουαϊνχάουζ από την εφηβεία έως την περιπετειώδη καταξίωσή της ως ενός από τα μεγαλύτερα μουσικά είδωλα της εποχής της.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 18.45

Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba - To The Training Hashira

1
  • Animation

Ενώ ο Μουζάν συνεχίζει την αναζήτηση των Νεζούκο και Ουμπαγιασίκι, ο Ταντζίρο Καμάντο προετοιμάζεται σκληρά για να γίνει Χασίρα (ισχυρός δαιμονοκυνηγός) υπό την καθοδήγηση του Χιμετζίμα.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 19.15

Dune: Μέρος Δεύτερο

4
  • Επιστ. Φαντασίας

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Πολ Ατρείδης πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 21.15

Ο Χορός των Φαντασμάτων

2,5
  • Animation

Στις αρχές του 20ού αιώνα μια αμερικανική οικογένεια μετακομίζει σ’ ένα πολυτελές αρχοντικό στην επαρχία της Αγγλίας. Όλοι οι προηγούμενοι ένοικοί του το εγκατέλειψαν κακήν κακώς λόγω του… μόνιμου κατοίκου του, του φαντάσματος του σερ Σάιμον, το οποίο αυτήν τη φορά θα τα βρει σκούρα προσπαθώντας να τρομάξει τους νέους ιδιοκτήτες.

Προβολές

Αίθουσα 2 Σάβ., Κυρ.: 17.20 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα