Νανά Cinemax

€ 8,00. Παιδ., φοιτ., άνεργοι, ΑμεΑ, άνω των 65, γκρουπ άνω των 10 ατόμων € 7,00. Κάθε Τετ. € 5,00 (εκτός αργιών & εορτών). Προβολές 3D € 9,50. Πληροφ. στο 80111300400 από σταθ. και www.cinemax.gr. Δωρεάν Parking.

Ταινίες / Προβολές

Oι Αναλώσιμοι 4

 • Περιπέτεια

Οι Μπάρνι Ρος και Κρίστμας αναλαμβάνουν μια αποστολή προστασίας μερικών πυρηνικών πυροκροτητών, η οποία όμως θα εξελιχθεί με απολύτως απρόβλεπτο τρόπο. Προδομένοι, συντετριμμένοι και διχασμένοι, οι Αναλώσιμοι θα πρέπει τώρα να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να εκδικηθούν…

Προβολές

Αίθουσα 1 Πέμ.-Τετ.: 20.00/ 22.30

After 5: Όλα Μετά

 • Δραματική

Μετά το χωρισμό με την πραγματική αγάπη του, ο Χάρντιν ταξιδεύει στην Πορτογαλία σε μια απόπειρα να διορθώσει τα λάθη της παλιάς συμπεριφοράς του.

Προβολές

Αίθουσα 6 Πέμ.-Τρ.: 18.30/ 20.30

Οι Αχώριστοι

2,5
 • Animation

Μια μαριονέτα κάνει την επανάστασή της και αποφασίζει να ζήσει μια περιπέτεια στον κόσμο των ανθρώπων, έχοντας ως απρόσμενη συντροφιά ένα λούτρινο σκυλάκι που τραγουδάει χιπ χοπ.

Προβολές

Αίθουσα 3 Παρ., Σάβ., Κυρ.: 18.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Γάμος αλά Ελληνικά 3

0,5
 • Κωμωδία

Η Τούλα και όλο το σόι των Πορτοκάλος ταξιδεύουν στην Ελλάδα και στο χωριό του πατέρα της για την επανένωση των κατοίκων του, οι οποίοι έχουν σχεδόν όλοι μετοικήσει και μεταναστεύσει.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τρ.: 19.45

Γυρίσματα της Τύχης

 • Δραματική κομεντί

Ένας παθολογικά ζηλιάρης φτάνει στα άκρα όταν μαθαίνει πως η σύντροφό της τον απατάει με έναν παλαιό γνωστό της.

Προβολές

Αίθουσα 3 Τετ.: 19.15/ 21.15

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Η Καλόγρια ΙΙ

1,5
 • Τρόμου

Έπειτα από μια σειρά ακραίων δολοφονιών σε εκκλησίες και μοναστήρια, η μοναχή Αϊρίν αναλαμβάνει να διαλευκάνει την υπόθεση που μοιάζει να έχει το στίγμα της δαιμονισμένης καλόγριας Βάλακ.

Προβολές

Αίθουσα 4 Πέμ.-Τετ.: 21.45

Λέϊντι Μπαγκ & Κατ Νουάρ: Το Ξεκίνημα

2
 • Animation

Δύο Παριζιάνοι έφηβοι αποκτούν μαγικές υπερδυνάμεις και καλούνται να σώσουν την Πόλη του Φωτός από τις απειλητικές προθέσεις ενός επικίνδυνου άνδρα.

Προβολές

Αίθουσα 5 Παρ., Σάβ., Κυρ.: 18.15 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Μάβκα: Το Ξωτικό του Δάσους

2,5
 • Animation

Η καλόκαρδη Μάβκα είναι ένα ξωτικό που ορίζεται νέος φύλακας του αιώνιου ουκρανικού δάσους. Αν και οι άνθρωποι θεωρούνται εχθροί του, εκείνη θα βοηθήσει τον νεαρό μουσικό Λούκας να βρει ένα μαγικό φίλτρο, αγνοώντας ότι αυτό είναι που ψάχνει η σατανική και αποφασισμένη για όλα Κιλίνα.

Προβολές

Αίθουσα 2 Παρ., Σάβ., Κυρ.: 18.20 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Barbie

2,5
 • Κωμωδία

Η Μπάρμπι ζει στην ονειρεμένη Barbieland, μια ροζ, αδιατάραχτη και γυναικοκρατούμενη καθημερινότητα, μέχρι που αρχίζει να έχει… κυτταρίτιδα και υπαρξιακές ανησυχίες. Η απάντηση βρίσκεται στην αληθινή ζωή κι εκείνη είναι έτοιμη για το μεγάλο ταξίδι.

Προβολές

Αίθουσα 3 Πέμ.-Τρ.: 20.45

Μυστήριο στη Βενετία

2
 • Θρίλερ

Αποφασισμένος να αποσυρθεί στη Βενετία, ο Ηρακλής Πουαρό αλλάζει γνώμη όταν δέχεται την πρό(σ)κληση μιας συγγραφέα μυθιστορημάτων μυστηρίου να παρακολουθήσουν μια πνευματιστική σεάνς που καταλήγει σε έναν αποτρόπαιο φόνο.

Προβολές

Αίθουσα 5 Πέμ.-Τρ.: 20.40

Αίθουσα 6 Τετ.: 21.30

Οπενχάϊμερ

2,5
 • Δραματική

Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του φυσικού Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Προβολές

Αίθουσα 2 Πέμ.-Τετ.: 20.20

Saw X

 • Τρόμου

Ο Jigsaw ετοιμάζει το πιο βίαιο και προσωπικό «παιχνίδι» του μέχρι τώρα.

Προβολές

Αίθουσα 4 Τετ.: 19.30

Αίθουσα 5 Τετ.: 20.30/ 22.50