Αθηνά

€ 7,00, φοιτ.-παιδ. € 5,00. Κάθε Δευτ. δύο άτομα με ένα εισιτήριο. Μέλη του Αθηνόραμα club € 5,00.

Ταινίες / Προβολές

Η Αρπαγή

3,5
  • Δραματική

Η Λιντιά είναι μια μοναχική μαία με μοναδική φίλη τη Σαλομέ, η οποία μένει έγκυος. Έπειτα από ένα χωρισμό, η Λιντιά γνωρίζει τον Μίλος, με τον οποίο περνούν μαζί ένα βράδυ. Μήνες αργότερα θα συναντηθούν τυχαία και εκείνη θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της Σαλομέ.

Προβολές

Παρ., Σάβ., Κυρ.: 19.30, Δευτ., Τρ., Τετ. 20.00

Η Μία και Εγώ: Η Ταινία

1,5
  • Φαντασίας

Η νεαρή Μία ανακαλύπτει πως είναι η μόνη που μπορεί να σώσει την αγαπημένη της ονειροχώρα Σεντόπια από τον σατανικό βάτραχο Τόξορ και ότι το κόσμημα που φοράει στο χέρι της είναι μέρος μιας αρχαίας προφητείας που θα της αποκαλύψει τον τρόπο με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 16.00 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Ο Μικρός Νικόλας: Τι Περιμένουμε για να Είμαστε Ευτυχισμένοι;

3
  • Animation

Στην καρδιά του Παρισιού, οι Ρενέ Γκοσινί και Ζαν-Ζακ Σεμπέ σχεδιάζουν έναν νέο ήρωα, τον Μικρό Νικόλα, ο οποίος ξεπηδά από το χαρτί και είναι έτοιμος να ζήσει μοναδικές περιπέτειες.

Προβολές

Σάβ., Κυρ.: 17.30 μεταγλ.

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Οπενχάϊμερ

2,5
  • Δραματική

Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του φυσικού Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου.

Προβολές

Παρ., Σάβ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα

Η Τελευταία Παμπ

3
  • Δραματική

Σε μια κωμόπολη της βορειοανατολικής Αγγλίας, ο ιδιοκτήτης της τελευταίας παμπ, ο οποίος αγωνίζεται να την κρατήσει ανοιχτή, πιάνει μια απρόσμενη φιλία με μια νεαρή πρόσφυγα από τη Συρία.

Προβολές

Κυρ.: 21.00

Αναλυτικό πρόγραμμα ανά ημέρα